HCL.HR

Besplatno se dijeli svemirska strategija Galactic Civilizations III

Zoran Žalac 21.01.2021.   •   3 komentara


Na Epic Games Store kroz sljedećih sedam dana možete besplatno nabaviti svemirsku 4X strategiju Galactic Civilizations III.

U proteklih se sedam dana na Epic Games Store besplatno dijelio Star Wars Battlefront 2, a i sljedeći će tjedan proći u znaku svemirske tematike. Sada nam Epic poklanja još jednu svemirsku igru, ali strateškog žanra. Besplatan je Galactic Civilization 3, 4X naslov iz 2015. godine i to je već treća igra u serijalu koja mogla nabaviti besplatno.

Naravno, besplatna je tek osnovna verzija igre s nekoliko sitnijih dodataka. Ekspanzije se prodaju zasebno, što one od 5 eura što one od 20. U svakom slučaju, dobivate pristup kampanji u kojoj krojite budućnost ljudske rase kroz upoznavanje povijesti ostalih vanzemaljskih civilizacija. Ima tu kreiranja vlastitih brodova, istraživanje tehnologija i kao u svim 4X igrama, više načina za pobjedu: kroz rat, kulturalnu dominaciju, tehnološko uzvišenje ili pak političke saveze i diplomaciju.

Galactic Civilizations III može se besplatno nabaviti do 28. 1. u 17 sati, nakon čega će u ponudu biti stavljena nova igra.

Komentari (3)

  • Jodler

    21.01.2021 - 18:58

    Igra koja je na početku trgala RAM 🤣😂🤣😂 Odličan nastavak odličnog serijala. Ustvari su samo malo nadogradili drugi dio ali u svakom slučaju tko voli 4x svemirske igre ovu preporučam. Točno mi dođe da ju opet počnem malo igrati, dugo nisam 😅

  • Apocalypse4987

    21.01.2021 - 22:36

    Strah me je započet ovu igru. Zadnji put sam je upalija i prošlo 12 sati u tren oka.

  • Levi2122

    22.01.2021 - 00:50

    Meni ovo izgleda loše, ako usporedim sa Stellarisom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?