HCL.HR

Besplatno se dijeli Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure

Zoran Žalac 10.11.2021.   •   1 komentara


Epic Games i Gearbox ponovno su se udružili pa časte PC igrače besplatnim primjerkom igre Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, koji više nije DLC za Borderlands 2.

Sljedećeg proljeća stiže nam spin-off Borderlandsa zvan Tiny Tina’s Wonderlands. Radi se tu o fantasy poglavlju s likom neurotične Tine, magijom i zmajevima, a poznavatelji Borderlandsa znaju da to neće biti prva izmišljotina Tiny Tine.

Cijela zafrkancija zapravo je krenula prije osam godina proširenjem za Borderlands 2, zvanim Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. Kako bi igrače bolje upoznali s premisom nadolazećeg Wonderlandsa, iz Gearboxa su odlučili razdvojiti spomenuti DLC od Borderlandsa 2 te ga prodavati kao zasebnu igru. Dostupna je na svim živim platformama i cijena joj iznosi 9,99 eura, ali ako se igrate na PC-u možete ju dobiti i besplatno.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure dijeli se besplatno na Epic Games Store sve do 16. ovog mjeseca u 17 sati. Kako se tu radi o sadržaju iz 2013. godine, nije ni hardverski zahtjevan pa ćete ga moći pokrenuti na prvoj generaciji Core i3 procesora ili prastarim Phenomima II.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?