HCL.HR

Besplatno stignete isprobati motociklističku simulaciju RIMS Racing

Lovro Maroševac 27.10.2021.   •   0 komentara


Naslov razvojnog studija Raceward besplatno se nudi za isprobati na Steamu. Fanovi motociklističkih zvijeri mogu se okušati u virtualnom utrkivanju i sastavljanju najbrže jurilice u igrinom svijetu.

Ljubitelji (virtualnih) motociklističkih utrka imaju razloga za uživanciju. RIMS Racing, igra izdavačke kuće Nacon, besplatno se može isprobati na Steamu. U trenutku pisanja ove vijesti, ta mogućnost vrijedi još 31 sat.

RIMS Racing izašao je u osmom mjesecu ove godine i na Valveovoj platformi broji 77% pozitivnih recenzija. Za slučaj da vam se igra svidi, moći ćete ju nabaviti po 30% nižoj cijeni, što trenutno iznosi 35 eura. Ovaj naslov igra se nešto drugačije od ostalih moto simulacija jer se dobar dio gameplaya svodi i na mehaničarske poslove. RIMS Racing tako nudi preko 500 službenih dijelova motora koji se u najsitnije detalje mogu složiti kako bi se igrač mogao hvaliti najbržom jurilicom.

No, da se igrači na konzolama ne bi osjećali zapostavljeno, oni će također dobiti besplatno igranje u vidu demo verzije. Ista će biti dostupna od 29. 10. do 1. 11. na PlayStationu 4 i 5 te Xbox Oneu i Seriesu X/S. Da se stvari dodatno začine, Bloody Beetroots DLC će od 29. 10. do 31. 10 biti besplatan igračima na svim platformama za igranje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?