HCL.HR

Motociklistički naslov RiMS Racing dobio je službeni gameplay trailer

Josip Klanfar 06.05.2021.   •   0 komentara


Ljubitelji motora i virtualnog utrkivanja već neko vrijeme znaju da stiže još jedan naslov na tu temu – RiMS Racing. Sada imamo i prvi službeni prikaz gameplaya te igre.

Silverstone, Laguna Seca, Suzuka, Nürburgring, Paul Ricard su neke od poznatih staza u svijetu motociklističkih utrka, a sada se zna da će biti i dio nove igre naziva RiMS Racing. Naravno da se utrke ne mogu voziti bez motora, a ovdje ih neće faliti: Ducati, Aprilia, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Honda i drugi, biti će u ponudi kako bi iskustvo simulacije bilo potpuno.

Nakon što odaberemo svoj motor iz snova, naravno da ćemo ga moći nadograđivati i uređivati kako bi bio spreman za utrku, a osim toga, igra se hvali nevjerojatno realnom i točnom fizikom kako bi izazov bio teži. Moći ćemo i graditi karijeru, kao i analizirati ponašanje motocikla u realnom vremenu u svrhu poboljšanja i optimizacije naše pile.

Osim gore navedenih staza, na dva kotača ćemo imati priliku proći i ceste Amerike, Norveške, Italije, Španjolske i Australije, a to sve to ćemo iskusiti 19. 8. 2021. na svim aktualnim konzolama te na PC-u preko Steama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?