HCL.HR

Beyond: Two Souls Director’s Cut stiže na PS4?

ToxarE 22.04.2014.   •   1 komentara


NeoGAF-ov član u portfoliu jednog programera uočio je kod za PS4 verziju Beyond: Two Soulsa, kao i slike koje direktno govore o Director’s Cut verziji.

Najnovija šuškanja na internetu govore kako bi Beyond: Two Souls, po mnogima najljepša igra PlayStationa 3, mogla slijediti tragove The Last of Usa te kao Director’s Cut izaći na PlayStationu 4. Naime, NeoGAF član pod nickom dragonbane uočio je portfolio jednog programera, koji između ostalog prikazuje upravo dio koda za PS4 verziju Beyond: Two Soulsa. Navedeni portfolio navodno je naknadno uklonjen, no NeoGAFov forumaš na vrijeme je uhvatio screenshot.

Osim toga, na slikama se direktno spominje “Director’s Cut” verzija, a tu je i nekoliko izbrisanih scena koje bi se trebale pojaviti u PS4 izdanju. Znamo da Quantic Dream već neko vrijeme radi s PlayStationom 4, čak je i već renderirao protagonisticu Beyonda, Jodie, na toj konzoli. Naravno, ovi materijali, čak i ako su autentični, ne garantiraju nužno igrin izlazak na PS4 – developeri često eksperimentiraju s tehnologijom bez da svi projekti vide svijetlo dana.

Doduše, valja ukazati na interesantnu činjenicu da je CEO Quantic Dreama, Guillaume de Fondaumière, na svom Twitteru znakovito ritvitao više tvitova fanova koji pitaju za PS4 verziju igre, bez da je odgovorio na iste. Bi li vas razveselio dolazak Beyonda na PS4?

Komentari (1)

  • jasminmorina

    24.04.2014 - 16:34

    jedva čekam da dođe na playstation 4 jer imam playstation 4 pa reko baš da vidim kakva bude grafika.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?