HCL.HR

Jedna od najboljih PC ekskluziva dobila je podršku za kontrolere

Zoran Žalac 16.04.2024.   •   1 komentara


Prerada kultnog Half-Lifea, zvana Black Mesa, sada također podržava igranje pomoću kontrolera, a poboljšana joj je i izvedba na svim konfiguracijama.

Originalni Half-Life iz 1998. prošle je godine dobio svoje slavljeničko ažuriranje kojom je igra dobila punu podršku za Steam Deck, a samim time i za igranje pomoću kontrolera. Nekad je lijepo vratiti se originalnoj igri s kojom je sve počelo, no fanovi Half-Life serijala znaju da je priču te igre danas najbolje doživjeti kroz preradu zvanu Black Mesa. Zato je dobra vijest da je i ona sada dobila nove opcije i mogućnost upravljanja pomoću kontrolera.

Podrška za kontrolere u Black Mesi je još uvijek djelomična, ali barem postoji. Podržani su kontroleri za Xbox, PlayStation, i Switch (Pro gamepad), a implementaciju žiroskopskog nišanjenja dobio je Steam Deck.

Osim fleksibilnijih opcija za kontroliranje, Black Mesa je novim ažuriranjem dobila poboljšanu izvedbu te niz sitnijih popravaka. Trenutno je i na popustu od 80% te ju možete nabaviti za manje od četiri eura.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Payday 4 Dallas

    16.04.2024 - 13:24

    Nadam se da će tim odgovoran za Black Mesu remasterati Opposing Force

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?