HCL.HR

Black Widow po stoti put odgođena, stiže odmah na streaming

Lovro Maroševac 24.03.2021.   •   8 komentara   •   Filmovi i serije


Davno zaboravljeni film dobio je konačni datum izlaska, a ovog puta isti nije ograničen samo na dolazak u kina, već i Disneyjevu streaming uslugu.

Pandemija koronavirusa ne jenjava, što posebno škodi filmskoj industriji. Sinoć je objavljena nova tura filmova koji su odgođeni, a najznačajniji među njima svakako je MCU-ov Black Widow. Nakon nekoliko mjeseci uvjeravanja da ćemo film bez problema gledati u kinima u petom mjesecu, Disney je objavio kako ipak mijenja termin filma sa Scarlett Johansson u glavnoj ulozi.

Black Widow je trebao izaći 7. 5. u kinima širom svijeta, ali je pomaknut na 9. 7. ove godine. Istovremeno će stići u kina i na Disney+ Premium Accessu. Film je to koji je trebao pokrenuti četvrtu fazu Marvelovog filmskog univerzuma, no brojnim odgodama je lagano pao u zaborav.

Osim Black Widow, još nekoliko filmova dobilo je pomake rasporeda prikazivanja. Free Guy odgođen je za 31. 8., Shang-Chi stiže 3. 9., The King’s Man je prebačen na 22. 12., dok je Death on the Nile pomaknut na 2022. godinu. S druge strane, Cruella s Emmom Stone u glavnoj ulozi dolazi 28. 5. u kina i na premium opciju Disney Plusa.

Komentari (8)

  • macgyver

    24.03.2021 - 16:48

    Kako su iritantni s tim odgodama, ko da ce se za 2 mjeseca ista promjeniti. Ili odgodite sve filmove tamo negdje do 2023. ili se pomirite s tim da cete imat manju zaradu

    • Mah

      @macgyver, 24.03.2021 - 21:14

      A jesi neki pa zar neznaš da su redatelji,producenti, glumci i ostala filmska postava najsiromašniji ljudi na svijetu? Već sad jedva krpaju kraj s krajem a ti bi im još produžio do 2023.
      Tsk tsk.
      A dobro valjda će im vlada donirati koji miljunček da jadni ne krepaju od gladi.

    • movie

      @Mah, 26.03.2021 - 11:38

      Odgode nemaju veze s glumcima niti odgode mogu potencirati glumci. Ako nemaju dodatne bonuse, većina glumaca je dobila svoje novce nakon snimanja. Na gubitku će biti producenti i filmski studiji. Logično je da odgađaju premijere jer ne žele potonuti već traže datume koji bi im mogli vratiti bar dio uloženih sredstava.

  • Lazy

    24.03.2021 - 17:42

    Ma hebes streaming za ove tzv spektakle, nema do kina, a kako kolega Macgyver gore kaze, odgodite sve do 2023 il duze, pa onda kad se smiri ova boleština puknite sve u kina, kako i “treba” bit.

    • Sackboy

      @Lazy, 25.03.2021 - 03:32

      Ne kužim nikako ljude šta se pale na ta kina, šta doma gledate filmove na laptopu bez slušalica da vam je tako loše? Osobno kina su mi užas bar ova u rijeci, samo par mjesta valja za sjesti, ostalo je preblizu, film se ne može pauzirati, preveden je na hrvatski (loše), pogledati film košta kao da ga kupim na blu rayu a da ne kažem da još odem s nekim… A kod kuće oled 55” 4K TV HDR 5.1 zvučnici + sub, možeš se zavaliti u krevet i gledati ko čovjek. Zadnje šta se sjećam kada sam bio u kinu da je rezolucija film bila očaj i to naspram bivše 1080p televizije, ako je ostalo isto mogu si misliti na šta sada liči…

    • Lazy

      @Sackboy, 25.03.2021 - 06:12

      A to ti je sve relativno, ja pak ne kuzim ekipu koja preferira doma gledati filnove, a da se razumijemo, zbog “kvalitetnog” 4k hdr-a sam dao za telku, mislim, 12000 plus kuna, sound je spojen na harman kardon receiver a do nedavno su bili sonus faber concertino sad su tanoyci, plus 250w jbl samoaktivni woofer, eh da, i dalje mi je to meeh prema kinu, nikad doma ne bih prvo gledao ako mogu u kino, pa ti to skuzi…i mozda sam mazohist al osobno uvijek sjedim nize dolje, znaci negdje
      10 red, jerbo mi nije to to ako mi ne zaokupi cijelo vidno polje cca, hhh sad se bit ce cudis sto ja to pisem al tako mi je top, i oduvijek idem u kino, pa mi je to mozda pomalo i navika.

    • macgyver

      @Sackboy, 25.03.2021 - 09:58

      To sto se ne moze pauzirati je jedna od glavnih prednosti kina, nema da svako malo zvoni mobitel ili te netko zove iz druge sobe ili netko tko ne gleda radi buku u stanu ili (ako ne gledam sam) netko mora ici pisati pa pauza zbog toga ili se netko sece ispred televizora itd itd. Takvi prekidi ubiju uzivljenost u film. U kinu lijepo sjednem, ugasim mobitel i dva sata vanjski svijet ne postoji.
      A sta se tice mjesta za sjediti, to se slazem da samo par mjesta valja, al zato lijepo rezerviras tjedan dana unaprijed dok dvorana jos nije popunjena

    • movie

      @Sackboy, 26.03.2021 - 11:43

      Sjedni u imax pa odgledaj film pa ga ponovno pogledaj kada izađe na UHD blu ray 4k mediju. Ako ne vidiš razliku onda ok, u pravu si. Uopće je smiješno uspoređivati doživljaj gledanja filma na jednom takvom platnu i tehnici kao što imaju imax dvorane i doma. Samo bih se nadovezao da doma gledam filmove na ozbiljnom kućnom kinu koje si rijetno tko može priuštiti pa i dalje tvrdim da je kino doživljaj neusporedivo bolji.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?