HCL.HR

Blagdansko raspoloženje stiglo u Rocket League

Igor Belan 15.12.2015.   •   1 komentara


Zaigrajte hokej na ledu s blagdanski ukrašenim automobilima od danas. Veliki update je stigao u Rocket League i evo što točno donosi.

Ljetni hit Rocket League želi nastaviti uspjeh i u zimsko doba pa je ekipa iz razvojnog studija pripremila novi update što dodaje malo blagdanskog ugođaja u igru. To ažuriranje od danas bi trebalo biti dostupno za sve platforme, a donosi niz tematskih novosti u igru.

Novi update dodaje u igru Hockey mode koji možete zaigrati kroz Snow Day playlistu što zamjenjuje uobičajenu Mutator Mashup playlistu. Besplatni itemi za vašu garažu također su izmjenjeni nekim novima, poput: Xmas Rocket Trail, Blitzen Topper, Christmas Tree Topper, Sad Sapling Topper, Santa Topper, Candy Cane Antenna i Holiday Gift Antenna. Sam naziv govori dovoljno.

Ovi besplatne blagdanske iteme dobivat ćete u obliku dropova poslije mečeva i to sve do 04.01. iduće godine kada će se vratiti oni uobičajeni.

Rocket League je inače zaslužio visoku ocjenu u našoj recenziji pa ako ga još niste isprobali svakako bismo preporučili da si ga ovih dana kupite kao blagdanski poklon samome sebi.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?