HCL.HR

Blizzard najavio igru preživljavanja u potpuno novom svijetu

Zoran Žalac 26.01.2022.   •   4 komentara


Iz Blizzarda su najavili i treći veliki projekt na kojemu trenutno rade. U pitanju je potpuno novi IP, kao i Blizzardov debitantski nastup u žanru survival igara.

Ekipa Blizzarda osim Diabla 4 i Overwatcha 2 radi i na potpuno novom projektu. Najavili su kako će to biti igra preživljavanja, smještena na mjesto koje do sada nismo vidjeli, puno heroja koje tek trebamo upoznati.

Prema konceptualnim crtežima koji su popratili najavu vidimo kako će likovi u igri biti ljudski, ali će se zaputiti u fantastični svijet s dvorcima i srednjovjekovnim naoružanjem. Čini se kako to neće biti igra otvorenog svijeta nego će imati levele, ako je suditi po otvorenim prijavama za dizajnere levela.

Ovaj je projekt u vrlo ranoj fazi razvoja te u Blizzardu još traže nove zaposlenike koji bi na njemu radili. U prijevodu, nećemo ga vidjeti još dugo vremena. Samim time, jednom kad bude lansiran, vjerojatno će biti ekskluzivan za Xbox konzolu i PC. U službenoj najavi stoji da se igra razvija za “PC i konzolu” – nije specifično rečeno koju konzolu, ali je konzola u jednini.

Komentari (4)

  • Veles

    26.01.2022 - 09:01

    “nije specifično rečeno koju konzolu, ali je konzola u jednini” – baš me zanima na koju konzolu misle nakon Microsoftove akvizicije 🙂

    • Zoran Žalac

      @Veles, 26.01.2022 - 09:19

      Ako igra ne bude prije 2025., možda Xbox Series GP

    • Hadvar

      @Veles, 26.01.2022 - 10:32

      souljaboy konzolu

  • _Someone_

    26.01.2022 - 12:55

    “PC and console” – ne bih rekao da se nuzno mislio na jednu konzolu (stavili bi clan ispred), nego vise na kategoriju uredaja. Ali vidjet cemo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?