HCL.HR

Blizzard potvrdio da je Diablo 3 za Xbox One u razvoju

nebel 24.03.2014.   •   0 komentara


Potvrđeno je kako je Diablo 3: Ultimate Evil Edition u razvoju i za Xbox One, no službena najava još uvijek nije spremna – čeka se da Blizzard i Microsoft stave konačni potpis na posao.

Blizzard je napokon potvrdio šuškanja i sumnje koje se protežu već duže vrijeme – kako studio radi na Xbox One verziji Diablo 3: Ultimate Evil Editiona. Ipak, tvrtka još uvijek nije spremna službeno najaviti tu verziju, a razloge je pokušao objasniti glavni producent igre, Alex Mayberry:

“Ne znam gdje smo točno s Microsoftom trenutno pa ne mogu komentirati taj ugovor. Poanta je da simultano razvijamo za Xbox One te PS4. Odabrali smo te velike platforme i naš cilj kao jednog razvojnog tima je napraviti da rade. Kada to učinimo, Blizzard i Microsoft mogu napraviti što god žele.”

U studenom prošle godine, Blizzard je najavio Diablo 3: Ultimate Evil Edition za PS4, a verzija će sadržavati glavnu igru te Reaper of Souls ekspanziju koja za PC i Mac izlazi sutra. Službeni datum izlaska Ultimate Evil Editiona još nije obznanjen, no Mayberry je izjavio kako “nije daleko”.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?