HCL.HR

Bombe nisu imale šanse protiv HCL ekipe i lovca Deana Kotige

Zoran Žalac 22.05.2020.   •   7 komentara   •   HCL objave


Proslavili smo 15. rođendan HCL portala, kako drugačije nego igranjem videoigara. U slavlju nam se pridružio i Dean Kotiga koji je otkrio kako promiče gaming na nacionalnoj televiziji.

Jučer se HCL portalu napunilo 15 godina postojanja, ali nije kod nas bilo pauze zbog toga – tako vam mi delamo. Slavlje smo odradili igranjem videoigara, u dobrom društvu Deana Kotige i Ivana Šarića. Igrali smo na sinoćnjem HCL Pidžama Partyju više igara, a bombastično je bilo već na samom početku dok smo se trudili deaktivirati eksplozivne naprave u igri Bomb Corp. Neki su bili brzi na okidaču, no uz Deanovu pomoć na kraju smo uspjeli nešto i postići.

Ispostavilo se da Dean uz kvizove i društvenu platformu TikTok voli zaigrati i ono što je aktualno u svijetu videoigara. Pitali smo ga zašto je paralelno kupio i PlayStation 4 i PlayStation 3, a uz to nam je otkrio i svoj plemeniti plan promicanja videoigara kao medija iz kojega se nešto može i naučiti.

Nakon jedne partije Fibbagea, sada već tradicionalne igre HCL Pidžama Partyja, Deana smo stavili pod pritisak vremena kako bi u 60 sekundi nabrojao što više pojmova na slovo C i povezao ih s gamingom. Komisija koja je naknadno pogledala snimku foto finiša, utvrdila je da je Dean ostvario osam bodova u Pidžama Party izazovu te se smjestio na vruće drugo mjesto. Ljestvica sada izgleda ovako:

  1. Vojko V – 9 bodova
  2. Dean Kotiga, Dario Juričan, Luka Bulić, Saša Lozar – 8 bodova
  3. Juraj Šebalj, Ivan Šarić – 7 bodova

Kao i na svakom HCL Pidžama Partyju, nagradili smo smo gledatelje koji su se natjecali u nagradnom natječaju. Tražili smo da uslikate svoje najdraže prijevozno sredstvo, a sretni dobitnici igre Ultimate Racing 2D jesu: martinezzinjo, vedran_josicc i bam_braja.

Nagrade dijelimo i za narednu epizodu HCL Pidžama Partyja. S obzirom da smo proslavili 15. rođendan portala, sada od vas tražimo da nam uslikate svoju čestitku za tu prigodu. Na vama je da budete kreativni i originalni u idejama za tu čestitku. Svoje slike postavite na Instagram ili Facebook uz hashtag #HCLpidžamapartya mi ćemo dobitnike proglasiti u idućoj epizodi koja je na rasporedu 28. 5. u 20 sati.

Označeno sa:

Komentari (7)

  • 312AE

    22.05.2020 - 19:11

    Bilo je zabavno ovaj put, pohvale za puno igranja i da ste bili opušteniji. 👍🏽

  • karlod1997

    22.05.2020 - 19:37

    Čestitke na 15 godina postojanja, pratim vas od vaši, a i svojih ranih dana 😜😜 . Daleko najbolji gaming kanal u regiji, a i šire.

  • Mr.Nobody

    22.05.2020 - 20:44

    Imam feeling da ce jednom Fil Tilen biti gost 😂😅

  • Filter

    22.05.2020 - 23:29

    Ivan Šarić sve više i više liči na Crnogorca. Zaliva se direkt iz dimidžane i ako što može da se radi ležeći tu je on..

  • PppPP

    23.05.2020 - 00:23

    Igor i zoky kao da dnevnik vode, očekujem uskoro i vremensku prognozu na kraju 😂 šarić veoma opušten kao i uvijek, super lik, dean također bio dosta opušten, ugodno ga je bilo slušat.

  • darijoman

    23.05.2020 - 12:18

    Sretan rođendan HCL
    S druge strane ovi pidžama party su mi teški smor

  • SanKa

    25.05.2020 - 09:10

    zasto svaki put saric ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?