HCL.HR

Borderlands 2 ne dolazi na Wii U

Renato Pedišić 27.11.2012.   •   2 komentara


Još jedan ovogodišnji hit neće dobiti svoju Wii U inačicu, a razlozi koje nam je Gearbox ponudio pomalo su banalni i smiješni, ali u jednu ruku i dobro utemeljeni.

Kako to da Aliens: Colonial Marines dolazi na Wii U, dok se s druge strane Borderlands 2, također Gearboxova igra, neće pojaviti na Nintendovoj konzoli? Na to pitanje koje muči hrpu novopečenih Wii U vlasnika odgovor je glavom i bradom dao Randy Pitchford, šef Gearboxa, koji je to učinio na vrlo slikovit način:

“Često nas se pita hoće li biti Wii U verzije Borderlandsa, a razlog zašto neće nalazi se u tome da nismo mogli pronaći prirodan način na koji bi gameri rekli: ‘OMG, želim to za svoj Wii U zbog funkcija tableta!’. No, s Alienom je priča drugačija jer je prva stvar na koju smo pomislili bila: ‘Za jarca, mogu imati kontrolu pokreta u rukama!’. Kada je kontroler u mojemu krilu imam osjećaj da sam dio filma.” [James Cameron je u svojim Alien filmovima imao takozvani “Motion Scanner” koji izgledom jako podsjeća na kontroler za Wii U].

Iako je pravo opravdanje izostanka Borderlandsa 2 za Wii U ovime tek djelomično objašnjeno, morat ćemo se time za sada zadovoljiti. Uvjerenja smo ipak kako Gearbox u svojemu budućem radu neće zaboraviti nijedan hit donijeti na Wii U konzolu, a tome u prilog idu i brojke od 400 tisuća prodanih primjeraka u samo tjedan dana na području Sjeverne Amerike. Kako i u Europi očekujemo sličan “boom” preporučamo vam rani dolazak pred vrata vaše omiljene gaming trgovine.

Komentari (2)

  • Dishonored

    27.11.2012 - 13:56

    Za mene ZombieU,Super Mario Bros i Rayman Lagends je sasvim dovoljno za igra na WiiU.Nego da li cete vi iz HCL-a kupiti WiiU?I hocemo li imati priliku citati vase WiiU recenzije????

    • Me666

      @Dishonored, 27.11.2012 - 14:02

      ne očekuj ništa manje 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?