HCL.HR

Umjesto Borderlandsa 3 dobivamo – Borderlands 2 VR

Zoran Žalac 09.10.2018.   •   3 komentara


Šest godina nakon izlaska Borderlandsa 2 ta će igra dobiti svoje izdanje s dodatkom virtualne stvarnosti. Za ozbiljno!

2K Games i Gearbox Software nikako da najave Borderlands 3, no danas smo ipak dočekali neke vijesti o tom post-apokaliptičnom serijalu. Naime, 14. 12. ove godine dobit ćemo još jedan Borderlands, ali ne potpuno novu igru već Borderlands 2 VR, kao što naziv sugerira – drugi dio serijala, u virtualnoj stvarnosti.

Igra će izaći kao ekskluziva za PlayStation VR, a od originala će se razlikovati u nekoliko detalja. Prije svega, bit će to isključivo single-player naslov, tj. neće ga se moći igrati kooperativno. Ciljanje će biti slobodno i uz njega će se moći koristiti pomoćna mehanika usporavanja vremena. Za potrebe preciznijeg ciljanja u vozačkim segmentima igre pogled će također biti ostavljen u prvom licu.

Borderlands 2 VR kontrolirat će se kao većina današnjih VR igara. Iako prvi trailer ne pokazuje kretanje samog lika, njega ćete moći kontrolirati na klasični način pomoću analogne palice, ili ako vam je tako draže – pomoću teleportacije.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • HCM2A

    09.10.2018 - 17:20

    Borderlands je za mene definitivno najbolja igra u dosadašnjem gamer stažu… zadnjih godinu dana igram samo Borderlands pre sequel…sebi sam zadao cilj da moram prići igru sa što manje pogibija…jučer započeo sa tko zna kojim pokušajem…i nikako da mi dosadi….

    Inače ovaj pre sequel je najteži…. nakon njega dvica….a prvi je super lagan…to mi je jedina mana kod prve igre… previše lagano:)

    • Oblakoder

      @HCM2A, 10.10.2018 - 19:22

      Na koju foru si presao Borderlands 2? 🙂

  • 312AE

    09.10.2018 - 18:11

    Nikako da dočekam Borderlands 3,ali ovo me baš ne veseli previše! Remaster 1 bi me čak više veselil! ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?