HCL.HR

Borilački battle royale Hunter’s Arena: Legends bit će besplatan za PS Plus pretplatnike

Zoran Žalac 09.07.2021.   •   2 komentara


Već sada znamo koja će igra biti poklonjena pretplatnicima PlayStation Plusa u osmom mjesecu. Bit će to battle royale naslov Hunter’s Arena: Legends.

Trend battle royale pucačina možda je lagano već splasnuo, no borilačke battle royale igre tek dolaze. Osim obećavajuće igre Naraka: Bladepoint sada se možete nadati udaranju protivnika i u borilačkoj igri Hunter’s Arena: Legend’s.

Preciznije rečeno, ta je igra već godinu dana dostupna na Steamu i ondje nije privukla baš veliki broj igrača. To se možda promijeni dolaskom iste na PlayStation 4 i 5 konzole, s obzirom da će ista u osmom mjesecu biti dostupna svim pretplatnicima PS Plusa – na obje konzole.

30 igrača istovremeno će se boriti jedni s drugima, ali i s računalno kontroliranim demonima koji se nalaze u fantasy svijetu inspiriranom mitologijom istočne Azije. Igračima će na raspolaganju biti 17 različitih likova s kojima mogu igrati, od kojih svaki ima neke svoje posebnosti.

Od dostupnih modova naći će se tu solo tip igre (svaki igrač za sebe), trio mod te Tag Match u koji ulazite s dva borca i morate pobijediti jednog protivnika u areni.

Komentari (2)

  • Hadvar

    09.07.2021 - 10:55

    U prijevodu: Kostat ce mjesecnu pretplatu.

  • Tomon_45

    09.07.2021 - 12:18

    Bezveze igrca jos vise ti dosadno kad je igras🥱

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?