HCL.HR

Borilački battle royale naslov Naraka: Bladepoint kreće u otvoreno testiranje

Zoran Žalac 17.04.2021.   •   1 komentara


Battle royale igra Naraka: Bladepoint, u kojoj neće biti napucavanja nego samo brzih kretnji i bliske borbe, sljedećeg će tjedna biti dostupna za isprobavanje.

Ako među hrpom battle royale igara tražite nešto novo i potencijalno malo drugačije, idućega tjedna moći ćete na PC-u isprobati igru Naraka: Bladepoint. Radi se tu o borilačkoj multiplayer igri koja je bila najavljena krajem 2019., a sada je blizu dovršetka. Prije službenog lansiranja uslijedit će otvoreno testiranje beta verzije koje će se održati od 23. do 25. 4.

Prijave za beta testiranje primaju se na Steamu te se ondje možete registrirati za pristup.

Naraka: Bladepoint obećava borilački battle royale, odnosno blisku borbu s protivnikom. Koliko blisku? U igri ćemo imati kuku koju možemo zakvačiti za protivnika te mu se na taj način približiti. Kuka će također služiti za kretanje po okolišu jer Naraka traži brze kretnje i dosta vertikalnosti (u prijevodu: pentranja po krovovima zgrada).

Naraka: Bladepoint će se osim po nešto drugačijem pristupu battle royaleu isticati po još jednoj stvari. Bit će to prva igra rađena u Unity engineu koja će podržavati Nvidijinu DLSS tehnologiju za bolju izvedbu igara na višim rezolucijama. Ispod možete vidjeti demonstraciju učinkovitosti DLSS-a na RTX 3060 karticama, a imajte na umu da će Unity Engine i Nvidia DLSS ubuduće biti često viđen par jer će DLSS do kraja 2021. biti nativno integriran u Unity.

Komentari (1)

  • SonOfZeus

    18.04.2021 - 09:58

    Ne znam sto da mislim o ovoj igri. Izgleda zanimljivo i brzo na momente, a opet nekako tromo u drugim trenutcima?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?