HCL.HR

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse na Androidu

Dominik Bošnjak 17.03.2014.   •   0 komentara


Pet tjedana nakon iOS verzije, Revolution Software je izbacio i Android port prve epizode svog javno financiranog Broken Sword 5: The Serpent’s Cursea.

Naš Žarko nije bio pretjerano oduševljen prvom epizodom dugoočekivane avanture starog kova Broken Sword 5: The Serpent’s Curse, što je i jasno kazao u svojoj siječanjskoj recenziji te igre. No ljubitelje ovog žanra će možda ipak zanimati kako je Revolution Software nedavno pustio The Serpent’s Curse u prodaju na Play Storeu.

Igra košta pedesetak kuna, što je nemala svota za Android naslov, pogotovo kada nije sigurno hoće li druga epizoda stići u obliku besplatne nadogradnje kao na PC-u ili neće. S obzirom na to da je mobilni port The Serpent’s Cursea otprilike duplo jeftiniji od “velike” inačice, šansa da Revolution upakira drugu polovicu igre u nekakvu mikrotransakciju definitivno postoji. Ako ste unatoč tom riziku ipak spremni kupiti igru, trebat će vam gotovo 2 GB prostora te uređaj s 1 GB RAM-a koji vrti Ice Cream Sandwich ili noviju inačicu Androida.

Što se tiče izlaska druge epizode , ona se očekuje na PC-u i PSN-u krajem ovog mjeseca. No, oni koji su Broken Sword 5 planirali odigrati na mobitelima ili tabletima se ne bi trebali nadati završetku posljednje avanture šarmantnog američko-francuskog para prije kasnog proljeća.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?