HCL.HR

Brothers in Arms: Furious 4 prerastao u novi IP

Renato Pedišić 03.09.2012.   •   3 komentara


Za dobivanje novog IP-a izbacimo ime Brothers in Arms, izmijenimo ono “Furious 4” te dodamo prstohvat soli i dvije žlice Vegete.

Brothers in Arms: Furious 4 više nije Brothers in Arms naslov, objavio je Randy Pitchford na ovogodišnjem PAX Primeu. Zapravo, više nije jasno ni da li igra nosi podnaslov Furious 4, ali šef Gearboxa nam obećava mnoge promjene i evoluciju same igre.

“Naš Pokémon je evoluirao. Ima nove moći.” sa svog je štanda dovikivao Pitchford. Kad je napustio priču o Pokemonima, Pitchford je objasnio kako su napuštanjem BiA imena ljudi iz Gearboxa iznenada dobili slobodu raditi po želji bez zadržavanja ikakvih okvira i restrikcija. U jednom je trenutku povezao novi IP s njihovim Borderlandsom, ali tu povezanost nije detaljizirao tako da više detalja zapravo i ne znamo. Ono što znamo je da će igrači u igri biti u mogućnosti skupljati hintove koji će otkrivati kako je igra nekad davno i imala povezanost s BiA serijalom, ali će svaka sličnost tu prestajati.

Ako je suditi po navodima genijalnog Randyja Pitchforda, više vijesti možemo očekivati 15. rujna kada će novi IP vjerojatno biti predstavljen javnosti.

Komentari (3)

  • Jasterrr

    03.09.2012 - 12:32

    logičan potez, Brothers in arms neka ostane serijal kakav je i bio…

    • krolesi

      @Jasterrr, 03.09.2012 - 16:19

      tako je

  • PavleC

    03.09.2012 - 17:53

    Odlicno resenje jer ova igra nema veze sa brothers in armsom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?