HCL.HR

Bube se mogu pripremiti na potpuno uništavanje jer Starship Troopers: Extermination ima datum izlaska

Stjepan Fikter 10.06.2024.   •   2 komentara


Izlaskom pune verzije igre, Starship Troopers: Extermination dovest će uništavanje buba i na konzole, ali isto tako predstaviti i singleplayer kampanju u kojoj će nam zapovijedati Casper Van Dien.

Kooperativna pucačina Starship Troopers: Extermination polako se priprema za izlazak iz early access programa. Operacija kompletnog uništavanja buba planirana je tako za 11. 10. kad će uz PC verziju igra postati dostupna na PlayStationu 5 te Xbox Series konzolama. Pozitivna vijest je što će svi igrači zajedno moći pucati po bubama jer će cross-play biti dostupan po izlasku igre.

Iako je glavni fokus Exterminationa zajedničko čišćenje buba s planeta za do 16 ljudi, puna verzija igre sadržavat će i samostalnu kampanju. Kako bi se dodatno mogli uživjeti u ulogu vojnika specijalnih postrojbi, zapovijedi će nam davati Casper Van Dien, odnosno general John “Johnny” Rico iz kultnog filma. Tako ćemo moći sudjelovati u 25 misija koje će nas voditi na šarolike lokacije s time kako se planira i drugo poglavlje nakon izlaska igre.

Komentari (2)

  • SonOfOsiris

    10.06.2024 - 21:41

    Ooo daaa

  • Apocalypse4987

    10.06.2024 - 22:10

    malo su zakasnili, helldiversi su tu. Al svakako me zanima, pogotovo single player komponenta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?