HCL.HR

Capcom zaobilazi Gamescom 2013

ToxarE 03.07.2013.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Japanski izdavač Capcom odlučio je da ove godine neće prisustvovati najvećem europskom sajmu videoigara, njemačkom Gamescomu.

Capcom je u travnju ove godine napravio priličan zaokret u svojoj poslovnoj politici prekriživši projekte koje su pripremali u suradnji s europskim i američkim razvojnim timovima. Otkazani su tako brojni nenajavljeni naslovi, a već je na E3 sajmu bilo vidljivo da Capcom nema snažnu postavu igra kao prijašnjih godina. Naime, dok su druge tvrtke najavile i po nekoliko igara za nove platforme, Capcom je predstavio tek Dead Rising 3 kao ekskluzivu za Xbox One. O ranije najavljenom projektu radnog imena Deep Down na sajmu nije bilo niti riječi.

Nažalost, čini se kako ništa nećemo saznati ni na skorašnjem Gamescomu koji se odvija od 21. do 25. kolovoza. Capcom je, naime, potvrdio kako neće nazočiti sajmu, tako da će njihov novi Panta Rhei pokretač ostati obavijen velom tajne. Srećom, svega mjesec dana kasnije – od 19. rujna, Capcom će biti prisutan na Tokyo Game Showu. Ondje će vjerojatno predstaviti i nešto novo, a ako se to ne dogodi bit ćemo zadovoljni i sa novim detaljima o intrigantnom naslovu Deep Down.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?