HCL.HR

Captain Toad: Treasure Tracker i Code Name: STEAM dobili datume izlaska

Stjepan Fikter 07.11.2014.   •   0 komentara


S posljednjeg Nintendo Directa stiže informacija kako ćemo Captain Toada zaigrati 2. siječnja na Wii U, dok strategija Code Name: STEAM stiže u svibnju na 3DS.

Nintendo je u posljednjem Directu objavio da će Captain Toad: Treasure Tracker doći ranije na tržište nego što je planirano. Umjesto 9. siječnja za kada je bio planiran izlazak, zaigrat ćemo ga nešto ranije, točnije na Wii U stiže 2. siječnja. S kapetanom stiže 70 levela na kojima ćemo sakupljati zvijezde uz dodatne nivoe čije otključavanje stiže izvršavanjem sporednih zadataka.

Također je otkriveno i kada možemo očekivati novu strategiju od developera Fire Emblema. Naime, Code Name: STEAM stiže u svibnju iduće godine na 3DS, a donosi sa sobom taktičke borbe s elementima TPS-a. Tu je naravno i novi trailer kojeg vam prilažemo.

U novom Directu se govorilo još o Amiibo figurama, novom Kirby naslovu te je prikazan novi gameplay iz Splatoona s detaljima o singleplayer modu. Više detalja o svemu navedenom možete saznati u cijelom Direct prezentaciji, ako imate pola sata slobodnog vremena.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?