HCL.HR

Century: Age of Ashes donosi nam borbu sa zmajevima i to besplatno

Josip Klanfar 11.03.2021.   •   3 komentara


Century: Age of Ashes je nadolazeća besplatna multiplayer igra u kojoj se zmajem borimo protiv zmajeva. Igra ulazi u drugu zatvorenu beta fazu testiranja pa evo nekih informacija.

Imamo tenkove, brodove, brdo pucačina iz obje perspektive, uglavnom svakakvih igara u kojima se borimo jedni protiv drugih, a uskoro ćemo i borbu s zmajevima uvrstiti kao još jednu u nizu multiplayer igara. Razvojni studio Playwing će uskoro omogućiti da isprobate njihovu nadolazeću igru Century: Age of Ashes i bit će besplatna.

Kao što smo već po samom naslovu zaključili, fokus igre je na borbi zmajeva. Kontrolirat ćemo tako svog zmaja te se boriti protiv drugih zmajeva, sami ili timski naravno u areni. Prema informacijama koje sada kruže, igra će imati tri moda: Carnage, Survival i Raid, a raspon igrača se kreće između 3v3 i 6v6v6.

Carnage mod je u suštini Team Deathmatch samo s zmajevima i specijalnim nadogradnjama koje se pojavljuju u areni, Survival je u prijevodu Last Team Standing u kojemu je 18 igrača podjeljeno u tri tima i zadnji tim pobjeđuje. Postojat će mogućnost respawna, ali samo ako vas suborac spasi. Posljednji mod Raid je Capture the Flag, gdje se dva tima bori za jednu zastavu s kojom moraju proći kroz specijalni prolaz u areni.

Igra će imati tri klase za biranje, svaku s određenim prednostima: Windguard je defenzivno orijentiran, Marauder ofenzivno, a Phantom je zadužen za zamke i tiši pristup neprijateljima. Osim klasa, moći ćemo potpuno kozmetički uređivati našeg zmaja, jer ako možemo druge likove u igrama, zašto ne bi mogli zmaja?

Iako postoje igre u kojima stvarnim novcem kupovati prednost u igri kroz razne dodatke, ovdje to neće biti slučaj. Sve što budemo mogli kupovati pravim novcem će biti isključivo kozmetičke prirode i neće utjecati na gameplay, a iste kozmetičke dodatke možemo otključati unutar igre bez plaćanja.

Igra bi trebala izaći u Early Access verziji na Steam negdje u četvrtom mjesecu ove godine, a ako želite isprobati ranije igru, možete zatražiti i raniji pristup za zatvorenu beta fazu testiranja koje se provodi od 12. 3. – 21. 3. ove godine. Sve što trebate napraviti je otići na ovu poveznicu, zatražiti pristup za testiranje i nadati se pozitivnom odgovoru.

Ako kojim slučajem upadnete u beta testiranje, evo vam jedan pro tip: ne zaboravite naglas reći Dracarys, inače vam zmaj neće rigati vatru.

Komentari (3)

  • burgi

    11.03.2021 - 09:32

    9 dana imaju betu i izlazi u early acsesu u 4om mjesecu bez obzira na testiranje….hvala preskačem:D

  • The_Rubix

    11.03.2021 - 09:34

    Zmajevi koji se teleportiraju te postaju nevidljivi dok najmanje od svega rigaju vatru? Komicno. Avionske bitke u battlefieldu izgledaju zabavnije i bolje od ovog.

  • Demon90

    11.03.2021 - 23:12

    Neznam kako će odraditi samo kontroliranje zmaja. Ne sjećanje da je netkonozveo nešto slično i dobro u isto vrijeme. Pogledajmo shadow of war kontroliranje drakea je užasno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?