HCL.HR

Čini se da je Rockstarova nesuđena ekskluziva za PlayStation 3 potpuno mrtva

Pero Mlinar 25.11.2018.   •   6 komentara


Američki ured za patente ovih je dana stao na kraj dugogodišnjoj sagi koja je popratila proizvodnju i izdavanje Agenta, davno obećane ekskluzive za Sonyjev PlayStation 3.

Davne 2009. godine obećano nam je da na PlayStation 3 ubrzo stiže ekskluzivni Rockstarov naslov zvan Agent. Iako je prošlo devet godina od toga događaja tijekom kojih su proivođač Rockstar i izdavač Take Two Entertainment redovno obnavljali patent, od Agenta, čini se, na kraju neće biti ništa.

Ako ste se iz nekog razloga svo ovo vrijeme nadali da ćete jednoga dana možda zaigrati ovaj nikad predstavljen Rockstarov naslov otvorenog svijeta, imamo tužnu vijest – prije nekoliko dana istekao im je patent za Agenta, ali ovaj put ni proizvođač niti izdavač nisu reagirali. Što se tiče Američkog ureda za patente i intelektualno vlasništvo (a vjerojatno i nas), taj je naslov skroz i naskroz mrtav.

Za one najoptimističnije, još uvijek postoji šansa da je Rockstar možda samo odlučio promijeniti naslov (nakon punih deset godina). Kako se ipak o tom naslovu nakon inicijalnog predstavljanja nije raspravljalo, niti ga se spominjalo, možemo biti prilično sigurni da se od tog projekta sad u potpunosti odustalo. Inače, zadnje što smo o Agentu čuli bilo je prije dvije godine, kad su na Redditu objavljene razne slike koje prikazuju kako je igra mogla i trebala izgledati, barem u njezinom inicijalnom stadiju.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • Jason Voorhees

    25.11.2018 - 18:05

    Koliko ja vidim Rockstar je odustao od Agent čim je izašao GTA V,ako ne pre

  • AdvCool

    25.11.2018 - 20:46

    Ove snježne slike mi baš super izgledaju

  • Slim1992

    25.11.2018 - 21:18

    Neka su vala… samo nek se oni GTA sestice hvataju. Kakva trailera da izbace i jebo sve ostale igre xD

    • Zlatni

      @Slim1992, 26.11.2018 - 03:48

      GTA 6 ce vjerovatno izac za next-gen kroz koju godinu, sad su najvise fokusirani na RDR 2 Online. Tolko su fokusirani da jos nema ni rijeci dal ce izbacivat ikakav update za SP (da poprave i ispoliraju pojedine stvari) i dal planiraju ikakav DLC za SP, niti kad ce tocno izbacit online osim nagadanja da ce to biti do 30.12 beta, a da ce izac 12/15.01.2019 tako nesto sto je opet nepouzdani izvor

    • Slim1992

      @Zlatni, 26.11.2018 - 14:01

      Nema logike da izadje za konzole koje ne postoje, a najrealnije je da urade kao do sad. Da ga izbace na sadasnju generaciju konzola pa kad izadju nove izmuzu jos kesha. A i on se radi vec godinama tako da je logicno tako da urade. A sto se tice RDR 2 online nece sigurno imati vijek trajanja kao GTA, ipak gta je daleko popularniji naslov

  • Crazy Batman

    27.11.2018 - 16:59

    Neznam dali sa budem sretan ili tužan pošto sam htjeo probati agent-a ali ovako će imati više vremena za gta 6

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?