HCL.HR

Commandos 3 dobit će HD remaster

Zoran Žalac 14.06.2022.   •   1 komentara


Nakon remastera dvojke, svoje će modernizirano izdanje dobiti i treći dio iz serijala Commandos, ujedno i zadnji koji je bio RTT tipa.

Commandos 3 (Destination Berlin) dobit će svoj “HD remaster” kasnije ove godine. Za sada je potvrđena PC verzija koja će donijeti nekoliko izmjena. Najavljuju se dorađeni 3D modeli likova, pročišćene teksture, unaprijeđene kontrole, rafinirano sučelje te vodiči i savjeti za igrače koji nisu veterani ovoga serijala.

Osim single-player kampanje, koja igrače vodi od Staljingrada, preko obala Normandije sve do Berlina, remaster Commandosa 3 imat će i multiplayer za 2-8 igrača s Deathmatch i CTF modovima.

Ovo je sad već drugi remaster Commandosa. Prethodno je 2020. svoj remaster dobio Commandos 2: Men of Courage, no nije se baš proslavio zbog lošeg tehničkog stanja u kojemu je lansiran, a i cenzure pojedinih segmenata igre.

Donekle utješna činjenica za remaster trojke mogla bi biti ta da na njemu ne rade developeri koji su radili na remasteru dvojke.

Komentari (1)

  • SanKa

    14.06.2022 - 15:19

    ako ce opet maknut svastike i znakove imperijalnog japana, nek se steraju tamo di sunce ne sija. bolje da ne rade onda,.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?