HCL.HR

Oznaka: Drugi svjetski rat

Liberty Strike event donosi šarenilo u 2. svjetski rat Call of Duty igre

Zoran Žalac 03.07.2018.

Nema samo Battlefield V šarenilo u najmračnijoj eri čovječanstva. I Call of Duty: WWII poziva igrače da pokažu boje svojih nacija u Liberty Strike eventu.

Imamo PC zahtjeve za Battlefiled V – ovoga puta prave

Zoran Žalac 28.06.2018.

Danas počinje zatvoreno testiranje alpha verzije Battlefielda V, a tim povodom otkriveni su i službeni zahtjevi za pokretanje igre na PC-u.

Victory At Sea Pacific odvodi nas u pomorske bitke Drugog svjetskog rata

Stjepan Fikter 09.06.2018.

Pripremite svoja admiralska znanja jer ćemo se kasnije ove godine zaputiti se na pacifičko vodeno bojište i kontrolirati flote brodova u strategiji Victory At Sea Pacific.

Šef DICE-a poručuje da ženski igrivi likovi neće napustiti Battlefield V

Petra Rukav 26.05.2018.

Zbog kontroverze koja se podigla oko ženskih igrivih likova u nadolazećoj Battlefield pucačini smještenoj u razdoblje Drugog svjetskog rata, šef DICE-a osjećao se primoranim naglasiti kako je Battlefield V igra za sve.

Battlefield V teaser trailer nagovještava da se ipak vraćamo bitkama Drugog svjetskog rata

Petra Rukav 21.05.2018.

Iako je premijerno otkrivanje sljedeće Battlefield igre zakazano za 50 sati, Electronic Arts pokazao je čak pune dvije sekunde teaser trailera koji nam šapuće da će nam pokazati priču sukoba Saveznika i sila Osovine.

Besplatno isprobajte Call of Duty: WWII multiplayer

Petra Rukav 04.05.2018.

Američka izdavačka kuća Activision obavještava kako je multiplayer komponenta za njihov Call of Duty: WWII trenutno besplatna za igranje, pa iskoristite ovu priliku dok nije prekasno.

Pucačina Day of Infamy regrutira PC igrače za vikend besplatnog igranja

Zoran Žalac 26.04.2018.

Ovoga vikenda na Steamu će se besplatno moći igrati Day of Infamy, realistična pucačina s tematikom drugog svjetskog rata.

WW2 pucačina Post Scriptum uzela je nekoliko ideja battle royale žanra

Zoran Žalac 23.04.2018.

Ako vas groznica virtualnog ratovanja u 2. svjetskom ratu još uvijek nije pustila, ovoga proljeća stiže Post Scriptum, nova WW2 pucačina s fokusom na realističnost.

U strateškoj igri Achtung! Cthulhu Tactics borit ćemo se protiv lovecraftijanskih nacista

Petra Rukav 09.03.2018.

Nakon uspješne Kickstarter kampanje, videoigra smještena u alternativnom univerzumu Drugog svjetskog rata predstavit će nam sukob između Saveznika i lovecraftijanskih nacista.

HCL VideoZaigrali smo novu WW2 pucačinu Battalion 1944, je li bolja od Call of Dutyja?

Igor Belan 22.01.2018.

Battalion 1944 zaigrali smo u ranoj beta verziji koju su Kickstarter donatori i mediji mogli isprobati ovog vikenda – pogledajte kako redamo headshotove i dijelimo prve dojmove o ovom zanimljivom WW2 FPS-u koji obećava povratak korjenima žanra.

Battalion 1944 uskoro nas vraća u Drugi svjetski rat

Petra Rukav 10.01.2018.

Ponosni developer Battaliona 1944, nove pucačine smještene u vrijeme Drugog svjetskog rata, obznanio je da ćemo u globalnom sukobu sudjelovati već sljedećeg tjedna.

Nezaboravni Dunkirk Christophera Nolana zamišljen je kao moćan nijemi film

Petra Rukav 30.12.2017.

Neumoljiva priča o bitki kod Dunkerquea 1940. oslikana je ove godine u filmskom remek-djelu Christophera Nolana, a snažne emocije koje je ratna pripovijest pobudila potaknula je jednog lika da prikaže Dunkirk kao nijemi film.

Call of Duty: WWII dobio poseban Twitter račun za prijavu hakera

Petra Rukav 15.12.2017.

Sledgehammer je otvorio novi račun na Twitteru putem kojeg, uz pomoći igrača, namjerava prikupljati podatke i dokaze o korisnicima koji varaju u Call of Duty WWII.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?