HCL.HR

Oznaka: Drugi svjetski rat

Battlefield 5 u zadnjoj će nas kampanji staviti u čizme nacista

Zoran Žalac 08.09.2018.

Single-player kampanja Battlefielda 5 sastojat će se od pet poglavlja, a zadnje i najzanimljivije doći će tek nakon izlaska igre.

Battlefield V imat će opcija za namještanje da boli glava

Pero Mlinar 04.09.2018.

Igrači s određenim povlasticama od danas mogu zaigrati probnu verziju Battlefielda V pa kažu da je u njoj iskustvo igranja moguće prilagoditi u najsitnije detalje.

Pogledajte kako se osniva “kompanija” u Battlefieldu 5

Zoran Žalac 21.08.2018.

Novi sustav napredovanja u Battlefieldu 5 kojega developeri nazivaju “The Company” omogućit će personaliziranje klasa, oružja i vozila.

Battlefield 5 želi biti realističan sa svojim battle royale modom

Zoran Žalac 16.08.2018.

Stigao je obećani trailer za Battlefield 5 te je uz standardno nabrijavanje na eksplozije po prvi put ponudio prikaz svog battle royale moda.

Izašao je Post Scriptum, nova WW2 pucačina

Zoran Žalac 10.08.2018.

Developer Periscope Games odlučio je da je njihov Post Scriptum dovršen i spreman za izlazak. Igrači se baš i ne slažu i tvrde da je igra zapela u beta fazi, ali jedno je sigurno – oko trailera su se potrudili.

Rat još nije gotov – Steel Division 2 vodi nas na istočni front u ljeto ’44

Stjepan Fikter 26.07.2018.

S velikim naglaskom na ekstremnu autentičnost i hrpu sadržaja, Steel Division 2 smješta nas usred operacije Bagration gdje ćemo kroz “Dynamic Strategic Campaigns” kontrolirati hrpe jedinica.

Liberty Strike event donosi šarenilo u 2. svjetski rat Call of Duty igre

Zoran Žalac 03.07.2018.

Nema samo Battlefield V šarenilo u najmračnijoj eri čovječanstva. I Call of Duty: WWII poziva igrače da pokažu boje svojih nacija u Liberty Strike eventu.

Imamo PC zahtjeve za Battlefiled V – ovoga puta prave

Zoran Žalac 28.06.2018.

Danas počinje zatvoreno testiranje alpha verzije Battlefielda V, a tim povodom otkriveni su i službeni zahtjevi za pokretanje igre na PC-u.

Victory At Sea Pacific odvodi nas u pomorske bitke Drugog svjetskog rata

Stjepan Fikter 09.06.2018.

Pripremite svoja admiralska znanja jer ćemo se kasnije ove godine zaputiti se na pacifičko vodeno bojište i kontrolirati flote brodova u strategiji Victory At Sea Pacific.

Šef DICE-a poručuje da ženski igrivi likovi neće napustiti Battlefield V

Petra Rukav 26.05.2018.

Zbog kontroverze koja se podigla oko ženskih igrivih likova u nadolazećoj Battlefield pucačini smještenoj u razdoblje Drugog svjetskog rata, šef DICE-a osjećao se primoranim naglasiti kako je Battlefield V igra za sve.

Battlefield V teaser trailer nagovještava da se ipak vraćamo bitkama Drugog svjetskog rata

Petra Rukav 21.05.2018.

Iako je premijerno otkrivanje sljedeće Battlefield igre zakazano za 50 sati, Electronic Arts pokazao je čak pune dvije sekunde teaser trailera koji nam šapuće da će nam pokazati priču sukoba Saveznika i sila Osovine.

Besplatno isprobajte Call of Duty: WWII multiplayer

Petra Rukav 04.05.2018.

Američka izdavačka kuća Activision obavještava kako je multiplayer komponenta za njihov Call of Duty: WWII trenutno besplatna za igranje, pa iskoristite ovu priliku dok nije prekasno.

Pucačina Day of Infamy regrutira PC igrače za vikend besplatnog igranja

Zoran Žalac 26.04.2018.

Ovoga vikenda na Steamu će se besplatno moći igrati Day of Infamy, realistična pucačina s tematikom drugog svjetskog rata.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?