HCL.HR

Company of Crime ovog ljeta vodi nas u osnivanje kriminalnog carstva

Stjepan Fikter 07.04.2020.   •   1 komentara


London 60-ih godina prošlog stoljeća mjesto je radnje nadolazeće avanture u kojoj ćemo birati stranu kriminalaca ili policijskih snaga kako bi osnovali, odnosno rušili kriminalna carstva.

Taktičke igre na poteze stavljaju nas u različita okruženja, a ovog ljeta na PC-ju Company of Crime vodi nas u London 60-ih godina prošlog stoljeća kako bismo stali na stranu kriminalaca ili policajaca. S jedne strane imat ćemo zadatak stvaranje kriminalnog carstva, a s druge strane rušenje istog. Pubovi, klubovi, dokovi i slične lokacije na kojima se odvijaju kriminalne radnje bit će poprišta mnogih bitaka.

Developeri kažu kako je borba u njihovoj igri više fokusirana na sukobe na blizinu unutar uskih prostora. Naime, svaka jedinica bit će povezana izborima koje odaberemo pa će tako primjerice blokirati protivničko kretanje kako bi druga jedinica napala s leđa. Naravno, vatrenog naoružanja neće nedostajati, ali ne bi trebalo biti niti primaran način eliminacije protivnika.

Tijekom kriminalnih ili policijskih aktivnosti koje bi trebalo imati veći utjecaj osim samo na zdravlje i izdržljivost, a građenje carstva odvijat će se klasičnim metodama poput “nagovaranja” ljudi na prodaju njihovog posla ili lokacija. Osim policije koja će reagirati na nasilne zločine, tijekom igranja u plavom odijelu moći ćemo razgovarati s doušnicima, slati jedinice u istraživanje sumnjivih lokacije te izvršavati racije kada dobijemo potpisane naloge.

Komentari (1)

  • voodooguyy

    05.01.2023 - 11:21

    Prolazim neke starije taktičke TBS naslove koje prije nisam mogao igrati zbog low-end laptopa i vidim ovaj dragulj na GOG za samo 5 eura. Žao mi je što ovakve igre ne dobiju više pažnje jer im priče budu izuzetno dobre, a gameplay pruži preko 25 sati igranja minimum. Svakako mi je drago što HCL ipak ulaže pažnje u ovakve igre koje prođu ispod radara i Stjepane samo nastavi s radom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?