HCL.HR

Besplatno ugrabite WW2 strategiju Company of Heroes 2 i ekspanziju Ardennes Assault

Stjepan Fikter 28.05.2021.   •   2 komentara


Ljubitelji strategija koji se nisu još nisu okušali na istočnim bojištima igre Company of Heroes 2 sada imaju prilike demonstrirati svoje taktičko umijeće kroz besplatni primjerak na Steamu.

Ako već do sada niste pokupili Company of Heroes 2 kada se dijelio – evo vam nove prilike. Naime, Company of Heroes 2 i ekspanzija Ardennes Assault dijele se potpuno besplatno kroz promotivnu ponudu na Steamu koja traje do 3. 6. Potrebno je samo kliknuti na paket i igra će se pojaviti među popisom igara.

Za one koji nisu možda toliko upućeni u strateški žanr na PC platformi, Company of Heroes 2 je naslov koji se odvija za vrijeme Drugog svjetskog rata na istočnom bojištu. Riječ je o vrlo kvalitetnoj strateškoj igri kojoj smo mi po izlasku dali vrlo visoku ocjenu. Za dodatnu zabavu u single-playeru pobrinut će se i ekspanzija Ardennes Assault koja će također biti besplatno dodana među igre ako već imate bazni naslov.

Također, ova ponuda uključuje i sniženja na ostatak dodatnog sadržaja pa ako vam se svidi igra, možete si jeftinije ugrabiti različite dodatke.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • AceRimmer

    28.05.2021 - 10:40

    Jedinicu jos uvijek igram (1000+ sati), ali dvojka mi nikad nije sjela. Jednostavno nesto u njoj ne stima.

    • KhorneFlake

      @AceRimmer, 28.05.2021 - 17:45

      Kako kome, volim original al opet mi je i nastavak sjeo. Jedino što mi ne štima jeste što tenkovi nemaju rear armor više, imaš samo tvrđu prednju polovinu, i mekšu zadnju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?