HCL.HR

Company of Heroes 2 dobiva besplatno proširenje idućeg tjedna

nebel 05.11.2013.   •   0 komentara


Relicov strateški naslov Company of Heroes 2 od idućeg će tjedna biti bogatiji za Turning Point ekspanziju koja će svim vlasnicima originala donijeti novi sadržaj i alate za izgradnju mapa.

Sega i Relic Entertainment obavještavaju sve trenutne i buduće vlasnike Company of Heroes 2 igre da će ista od 12. studenog biti nadograđena kroz mini-ekspanziju pod nazivom Turning Point. U proširenju koje će biti besplatno za sve, CoH2 donijet će dvije nove multiplayer mape – Rails i Metal te četiri nova multiplayer zapovjednika (dva po svakoj frakciji) za MP i skirmish modove.

Najvažniji novitet ove nadogradnje bit će tzv. World Builder, odnosno alat za izradu i dijeljenje korisničkih multiplayer mapa. World Builder će označiti početak daljnjeg okretanja igre prema korisničkim kreacijama, tako da će CoH2 u skorijoj budućnosti dobiti integraciju sa Steam Workshopom i podršku za modove.

Ukoliko još niste, svakako pročitajte našu recenziju Company of Heroesa 2 ili pogledajte što je o njemu naš Ante imao za reći u gameplay komentaru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?