HCL.HR

Control je dobio besplatnu Expeditions nadogradnju

Stjepan Fikter 14.12.2019.   •   0 komentara


Uz pomoć džuboksa zaputit ćemo se u neistražene dijelove Formationa kako bi pokazali Hissovima tko je glavni i usput pokupili nagrade koje se ne mogu nigdje drugdje pronaći.

Kako je bilo i najavljeno, Control je dobio besplatnu nadogradnju koja donosi novi mod igranja za sve one koji su završili igru ili su pri kraju. Naime, za pristupiti Expeditions modu potrebno je završiti My Brother’s Keeper misiju nakon čega će u Central Executive biti dostupan misteriozni džuboks.

Za pokrenuti zadatke, potrebno je imati i žetone koji se mogu craftati ili dobiti izvršavanjem Bureau Alertsa, Board Countermeasuresa ili eliminacijom određenih protivnika. Naravno, za svaku uspješno završenu ekspediciju, dobit će se žeton ili više njih.

Naime, ekspedicije su podijeljene na tri težine i one predstavljaju najzahtjevnije izazove unutar igre. Stoga je potrebno imati što bolju opremu prije nego se krenu izvršavati novo dodani zadaci. Kako bi se dodatno začinila težina, svaka ekspedicija imat će nasumične modifikacije koji će utjecati na Jesse i na protivnike. Još kada u cijelu priču uključi vremensko ograničenje od 25 minuta za proći četiri arene – izazova neće nedostajati.

Osim nove obleke koju je moguće osvojiti ovdje, također će se moći pokupiti modovi za Jesse i njezina oružja uz rijetke materijale za crafting.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?