HCL.HR

Counter Pit i Dota Pit – prve slike iz Spaladium arene i vrijeme održavanja mečeva

Igor Belan 15.03.2016.   •   4 komentara


Za dva dana počinje najveći esports event u Hrvatskoj – pogledajte kako teku pripreme za velike Dota 2 i CS:GO turnire i provjerite kada se održavaju mečevi.

counter-dota-pit

Uskoro počinje najveći esports event koji je Hrvatska ikada vidjela – četverodnevno slavlje esportsa i gaminga zvano Counter Pit i Dota Pit gdje će se neki od najvećih svjetskih CS:GO i Dota 2 timova boriti za ukupni nagradni fond viši od 2 milijuna kuna!

Sve se održava u splitskoj Spaladium Areni počevši s Counter Pit turnirom koji počinje 17. ožujka. Virtus Pro i Team Immunity otvorit će CS:GO natjecanje s prvim mečom u 10 i 45 – ostatak rasporeda pogledajte ispod.

counterpit-raspored

Kao što vidite, CS:GO dio natjecanja, odnosno Counter Pit, završava 18. ožujka, no dan nakon kreće Dota Pit, odnosno turnir u Doti 2. Ekipa Virtus Pro prisutna će biti i na Dota Pitu, a u prvom meču tog natjecanja suparnici će im biti tim Complexity Gaming. Oni će snage odmjeriti 19. ožujka u 10 i 45, a ostatak rasporeda Dota Pit natjecanja provjerite ispod.

dotapit-raspored

Organizatori eventa objavili su i prve fotografije iz Spaladium Arene u kojoj su još uvijek u tijeku radovi. Sve se sprema za tisuće posjetitelja iz regije i svijeta koji dolaze bodriti omiljene im Dota 2 i CS:GO timove, odnosno svjedočiti za naše prilike neviđenom esports spektaklu u golemoj areni.

pit-arena

Natjecatelji će na glavnoj pozornici igrati u izoliranim kabinama, a iza kulisa moći će se zagrijati za meč u posebno opremljenim sobama za trening. Otkriven je i dizajn trofeja koji će osvojiti pobjednici Dota Pita i Counter Pita, uz bogate novčane nagrade.

counterpit-dotapit-nagrade

Bilo da vas zanima samo Counter Pit, samo Dota Pit ili pak oboje, karte za event još uvijek možete kupiti po jeftinijim cijenama putem Adriaticketa. Najjeftinija karta koja vam otvara vrata eventa na dva dana košta svega 50kn po danu, a u ponudi je i bundle karta s kojom za još nižu dnevnu cijenu možete dobiti pristup eventu na sva četiri dana.

Dolazite? Nekoliko naših novinara bit će na eventu pa ako nekoga prepoznate ne budite stranci.

Komentari (4)

  • Srecko96

    15.03.2016 - 19:03

    ocel biti strema negde ?

    • BlackD

      @Srecko96, 16.03.2016 - 11:20

      Na twitchu više manje svi turniri gdje su jače momčadi ima prijenosa.

  • closingtime

    15.03.2016 - 21:11

    Ali nije 3.mjesec ožujak?

    • Igor Belan

      @closingtime, 15.03.2016 - 21:17

      Ma naravno, pardoniram, ispravljeno je u međuvremenu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?