HCL.HR

Crackdown 3 uništava sve do temelja

Zoran Žalac 05.08.2015.   •   0 komentara


Crackdown 3 će u multiplayer modu imati 100% uništivu okolinu, za što će se poslužiti tehnologijom Microsoft Clouda kako bi izvukao 20 puta više snage od jedne Xbox One konzole.

Microsoft je jučer premijerno pokazao prve kadrove Xbox One ekskluzive Crackdown 3 Pritom je otkriveno da će se igra sastojati od glavne kampanje, koja će također biti i kooperativna za četvero igrača, te kompetitivnog multiplayera. U potonjem bi trebala zasjati mogućnost kompletne destrukcije po mapi.

Razvojni tim Reagent Games navodi kako će okolina biti uništiva do temelja, što znači da možete srušiti čak i velike nebodere. Kako bi to izveli s tehničke strane, developeri će koristiti Microsoft Cloud tehnologiju s kojom će kalkulacije za destrukciju obrađivati računalni „oblak“ s dvadeset puta moćnijim hardverom od Xbox One konzole.

Crackdown 3 bit će tek treća igra koja koristi takvu opciju. Prije njega koristili su je Forza Motorsport 5 za tzv. Driveatare te Titanfall za upravljanje umjetnom inteligencijom neprijateljskih botova.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!