HCL.HR

Xbox One

PLATFORMA

Microsoftova konzola osme generacije prošla je kroz turbulentno razdoblje prvu godinu svog postojanja nakon promotivne kampanje u kojoj igranje igara nije bilo u prvom planu. Međutim, Xbox One je od tada napravio impresivan zaokret i postao konzola brojnih ekskluziva i specifičnih mogućnosti poput povratne kompatibilnosti sa starim X360 igrama.

Xbox One Recenzije

RecenzijaGRID

Zoran Žalac prije 4 dana

Utrkivanje na zalasku trenutne generacije igara moglo bi biti vrhunsko. Međutim, Codemastersov GRID papučicu gasa drži tek napola pritisnutu.

RecenzijaGhost Recon Breakpoint

Hrvoje Smoljić prije 1 tjedan

U teoriji svi znamo što želimo od novog Ghost Recona. A to sigurno nije uvođenje dijaloga u igru i izbacivanje AI suboraca u single-player načinu igranja.

RecenzijaOverland

Stjepan Fikter 06.10.2019.

Putovanje od jedne do druge američke obale iza minimalističkog dizajna skriva postapokaliptičnu avanturu preživljavanja u kojoj svako stajanje radi zaliha podsjeća na partiju šaha.

Xbox One Vijesti

The Witcher 3 na Switchu može imati i bolju grafiku, ako se usudite poigrati s modifikacijama

Pero Mlinar prije 2 dana

Korisinici Nintendo Switcha otkrili su da The Witcher 3 za tu konzolu sadrži više mogućnosti po pitanju grafike nego što na prvi pogled to otkriva.

Provjerite može li vaš PC pokrenuti sarkastični The Outer Worlds

Zoran Žalac prije 2 dana

Obsidianov The Outer Worlds bliži se svom izlasku, a toga se ne treba bojati većina PC igrača jer zahtjevi za igru nisu strašni.

Call of Duty: Modern Warfare koristit će Battle Pass sustav kao Fortnite

Zoran Žalac prije 2 dana

Izdavačka kuća Activision otkrila je kakav će sustav monetizacije dodatnog sadržaja koristiti u Call of Duty: Modern Warfare.

Xbox One Specijali

Kako je Minecraft (opet) postao popularan?

Filip Zorić prije 1 tjedan

Minecraft je neviđeni fenomen u gaming svijetu čiji ćemo inicijalni rast popularnosti pamtiti dok smo živi. No koja je formula njegovog uspjeha i zašto se prije par mjeseci opet vratio na sam vrh YouTube trendinga?

Red Dead Redemption 2 – godinu dana kasnije

Zoran Žalac 04.10.2019.

Red Dead Redemption 2 uskoro će proslaviti svoj prvi rođendan. Tom prigodom, a i povodom objave da igra dolazi na PC platformu, vrijedi se još jednom osvrnuti na Rockstarov ep o odmetnicima.

Stali smo na skejt u igri zvanoj Session, razlijepili se po betonu

Stjepan Fikter prije 6 dana

Nakon mnogobrojnih padova i valjanja po betonu zbog fokusa na realizam, Session nam je u Early Access skejt parku pokazao kako imamo dvije lijeve noge jer kontrole traže period navikavanja na njih.

Xbox One Igre

Overland

Stjepan Fikter 03.10.2019.

Preživljavanje na putovanju središnjom Amerikom ne traži samo snalažljivost nego i humanost koju je moguće kompletno zanemariti kako bi barem netko dočekao kraj putovanja.

Session

Stjepan Fikter 01.10.2019.

Realistično skejtanje u kojemu se kontroliraju obje noge, a povezivanje trikova zahtjeva lomljenje prstiju dok se ne navikne na igru. Susret s betonom je normalna pojava.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?