HCL.HR

Xbox One

PLATFORMA

Microsoftova konzola osme generacije prošla je kroz turbulentno razdoblje prvu godinu svog postojanja nakon promotivne kampanje u kojoj igranje igara nije bilo u prvom planu. Međutim, Xbox One je od tada napravio impresivan zaokret i postao konzola brojnih ekskluziva i specifičnih mogućnosti poput povratne kompatibilnosti sa starim X360 igrama.

Xbox One Recenzije

RecenzijaConan Exiles

Gregor Stojev prije 1 tjedan

Ratnik srca hrabra koji oružjem vlada napokon je izašao iz Early Accessa. Saznajte je li barbarski svijet u Conan Exilesu jedan vrijedan preživljavanja.

RecenzijaExtinction

Gregor Stojev 19.04.2018.

Naše veselje sjeckanju golemih Raveniija u Extinctionu nije dugo potrajalo, a jedina stvar koja će ubrzo izumrijeti vjerojatno će biti upravo ova igra.

RecenzijaA Way Out

Zoran Žalac 29.03.2018.

Združenim smo snagama pobjegli iz zatvora u igri A Way Out, no jesu li naši junaci Leo i Vincent poslije toga živjeli sretno do kraja života?

Xbox One Vijesti

Battlefield V – imamo prvi trailer i sve važne informacije

Zoran Žalac prije 17 sati

Najimerzivniji Battlefield do sada najavljen je prvim trailerom. Provjerite kako izgleda povratak Battlefielda u 2. svjetski rat.

Krenulo je otkrivanje slavnih osoba koje će se natjecati u Fortnite turniru na E3 sajmu

Zoran Žalac prije 22 sata

Na ovogodišnjem E3 sajmu održat će se veliko natjecanje u Fortniteu na kojemu će snage odmjeriti profesionalni igrači i slavne osobe. Evo tko će sudjelovati u tome.

PES 2019 imat će devet novih licenciranih liga, za sada znamo sedam

Zoran Žalac prije 22 sata

Pro Evolution Soccer možda je izgubio licence za UEFA natjecanja, ali je to kompenzirao s licencama za devet ostalih natjecanja. Za sada je otkriveno njih sedam.

Xbox One Specijali

INTERVJU: Pričali smo s developerima o prdežima i drugim zvukovima nove South Park igre

Žarko Ćurić prije 1 tjedan

Na Reboot Developu razgovarali smo s trojcem Nicholas, Stefan i Tino koji dolaze iz dva Ubisoft tima što su skupa radili na zvučnoj strani igre South Park: The Fractured But Whole. Da, uključujući i zvukove prdeža.

Borderlands 3 i sve što znamo o igri s tisuću i nešto pušaka

Zoran Žalac 14.05.2018.

Približava nam se skorašnje otkrivanje Borderlandsa 3, a tim povodom na hrpu smo složili sve informacije koje do sada imamo o toj pucačini.

Je li Assassin’s Creed Rogue Remastered vrijedan vašeg vremena i novca?

Petra Rukav 05.05.2018.

Assassin’s Creed Rogue mnogima je prošao ispod radara, ali evo ga sada nazad u poboljšanom izdanju da popravi tu nepravdu. No kakav je Remaster i isplati li ga se nabaviti? Igrali smo ga i evo što mislimo.

Xbox One Igre

Battlefield V

Petra Rukav prije 18 sati

Novi Battlefield smješten je u 2. svjetski rat, ima kooperativni mod, iskakanje iz aviona te mnogo, mnogo destrukcije.

The Division 2

Zoran Žalac prije 5 dana

Drugi dio Ubisoftove lutrije za što bolji loot donosi sadržaja koliko vam srce želi. Navodno neće biti helikoptera na kraju.

Necromunda: Underhive Wars

Petra Rukav prije 1 tjedan

Popularna igra na ploči Necromunda: Underhive postala je akcijski RPG za PC, PS4 i XB1 gdje igrači vode brutalne borbe protiv suparničkih bandi u ogromnim, vertikalnim okruženjima.