HCL.HR

Xbox One

PLATFORMA

Microsoftova konzola osme generacije prošla je kroz turbulentno razdoblje prvu godinu svog postojanja nakon promotivne kampanje u kojoj igranje igara nije bilo u prvom planu. Međutim, Xbox One je od tada napravio impresivan zaokret i postao konzola brojnih ekskluziva i specifičnih mogućnosti poput povratne kompatibilnosti sa starim X360 igrama.

Xbox One Recenzije

RecenzijaWRC Generations

Lovro Maroševac prije 1 tjedan

Posljednjih tjedana vozili smo po svijetu u reli utrkama službene WRC igre. Generations je zadnja slamka iz serijala KT Racinga, no je li dostojan oproštaj od voljenih igara?

RecenzijaNew Tales from the Borderlands

Iva Osrečak 02.11.2022.

Svojevrsni nastavak narativne avanture iz 2014. godine, New Tales from the Borderlands igrače vodi na Prometheu u srce invazije dviju korporacija te nudi pogled iz svježe perspektive triju do sada nepoznatih likova.

RecenzijaCall of Duty: Modern Warfare II

Lovro Maroševac 31.10.2022.

Call of Duty: Modern Warfare II dokaz je samo da Infinity Ward može odraditi dobar posao, no isto tako pokazatelj da previše problema može igrače odbiti od igranja.

Xbox One Vijesti

Far Cryju 6 otkazale kočnice, ekspanzija Lost Between Worlds vodi nas u fragmentirane stvarnosti

Zoran Žalac prije 15 sati

Far Cry 6 će u novoj ekspanziji poći putem Doctora Strangea i njegovog multiverzuma ludila. Posjetit ćemo neke kristalne svjetove s Danijem Rojasom koji je umro, ali je živ.

Stari Warzone vratio se kao Warzone Caldera

Lovro Maroševac prije 19 sati

Nakon što je dva tjedna bio u privremenoj mirovini, originalni Warzone vratio se u pogon pod nešto promijenjenim imenom.

Marvel’s Midnight Suns imat će 65 tisuća linija dijaloga

Lovro Maroševac prije 15 sati

Marvel’s Midnight Suns bit će velika igra u smislu glasovne glume, što će igračima ponuditi mogućnost prelaženja igre više puta.

Xbox One Specijali

EA SPORTS FIFA World Cup 2022 – Malo nas je, al’ nas nema!

Dominik Vadas 15.11.2022.

U FIFA23 stigao je besplatni DLC koji donosi licencirano nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru. Sudeći po viđenom, Electronic Arts FIFA serijalu odavno je pokazao crveni karton.

Predstavljen je Assassin’s Creed Mirage – je li stvarno povratak korijenima?

Zoran Žalac 10.09.2022.

Assassin’s Creed se nakon 15 godina postojanja vraća ondje gdje je sve i počelo – na Bliski istok. Evo što nam donosi slavljenička igra Assassin’s Creed Mirage.

ANKETA: Kupujete li hardver za igranje po punoj cijeni ili čekate popust?

Zoran Žalac 29.08.2022.

Sve poskupljuje, pa tako i oprema za igranje. Utječe li to na vaš plan nabave gaming uređaja ili tom prilikom ionako ne gledate na cijenu?

Xbox One Igre

WRC Generations

Lovro Maroševac prije 1 tjedan

Zadnja generacija WRC-a pod KT Racingom donosi nove mehanike vožnje i hibridne motore po prvi puta u serijalu. Baterija iz motora morat će se pomno čuvati i koristiti na različitim stazama kako bi vozači dobili najbolje moguće vrijeme.

Prodeus

Stjepan Fikter 08.10.2022.

Retro pucačina koja kombinira vizualni prikaz uz moderne tehnike renderiranja i dizajnom bazirana na pucačinama iz 90-ih godina prošloga stoljeća.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?