HCL.HR

Cristiano Ronaldo i Hugo voze skejt s komadom sira ispod pazuha

Igor Belan 04.06.2015.   •   2 komentara


Hugu je dosadilo biti vaša telefonska marioneta pa je napustio Hugolinu i djecu i otišao se voziti skejtom po Las Vegasu s dobrim mu prijateljem Cristianom Ronaldom.

Imam neku naviku da kursorom polako pratim tekst dok čitam nešto na računalu, ali čitajući objavu za medije koja mi je upravo stigla, obje ruke sam prilijepio za obraze i razrogačio oči u čuđenju.

Pazite ovo, svjetska nogometna super-zvijezda Cristiano Ronaldo udružio se s Hugom u novoj igri za Android i iOS. Da, s istim onim Hugom koji se vrtio i na našim televizorima prije kojih 15 godina.

Što je zajedničko Ronaldu i trollu poput Huga, pitate se? Pa ljubav prema skateboardingu, naravno! Osim toga, danski razvojni studio Hugo Games (pogodite glavnog lika u svim njihovim igrama) nas uvjerava da su i jedan i drugi svjetske super-zvijezde pa imaju podjednakih problema s mrskim im paparazzima.

Navodno je posebno problematičan Paparazzi Pete koji nesretni dvojac nikako ne pušta na miru. Tip ih neprestano lovi sa svojim crvenim skuterom dok oni usred Las Vegasa uživaju sa svojim skejtovima. Sve ovo izvlačim iz spomenute objave za medije, koja je, uvjeravam vas, potpuno stvarna.

Evo i jednog citata:

“Zabilježili smo više od 25 milijuna preuzimanja prvih mobilnih igara s Hugom u glavnoj ulozi, zahvaljujući odličnim igrama i jakom brendu. Ne sumnjamo da Hugo the Troll ima potencijal postati najveći svjetski gaming lik – pogotovo uz Cristiana Ronalda.”, rekao je osnivač i CEO Hugo Gamesa, Henrik Kølle.

Najveći svjetski gaming lik? Hugo the Troll? Možda nas gospodin Henrik malo trolla.

A kad smo kod trollanja, onaj komad sira iz naslova sam izmislio. Mogao sam napisat i da lete na metli, igra bi zvučala podjednako čudno. Ostavljam vas s jednom promotivnom slikom za kraj – primijetite kako ispod Ronaldovog skejta piše “CR7” dok je Hugov skejt krivo okrenut… kužite? Jer je troll. Inače, igra se zove Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters i od danas je možete skinuti na svoj Android ili iOS uređaj.

Hugo i Ronaldo

Komentari (2)

  • kmarkecGamer

    04.06.2015 - 21:05

    dobri stari hugo :))

  • Arsla

    05.06.2015 - 19:08

    Super ideja, ali ova igrica je na foru Subway Surfa. Te ''igrice bjezanja'' su mi vise dosadile, Google play store ih je prepun!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?