HCL.HR

CroSimRacing portal je živ i zdrav, pomaže racing klanovima

Igor Belan 29.12.2011.   •   0 komentara   •   HCL objave


Naš portal za ljubitelje žanra virtualnog utrkivanja, CroSimRacing, ponovno je živ, a vratio se s novom sekcijom kojom pomaže klanovima.

Nakon velikog gubitka podataka HCL servera prije mjesec dana, događaja koji sada interno nazivamo jednostavno “događaj”, naš portal CroSimRacing također je ostao pogođen. Izgubio je tako ono na čemu se i najviše radilo – forumske postove i članove, no baš poput nas na matičnom HCL.hr portalu, ekipa koja vodi CSR portal ponovno ga je oživjela. Novi forum već je par dana online, a gameri koji vole racing žanr već su se počeli registrirati i upuštati u rasprave. CroSimRacing je u sklopu svog povratka na online scenu pokrenuo i inicijativu za promociju domaćih klanova koji igraju racing igre. Osim klanova, plan je pomoći i u promociji online susreta, a sve to u službi promocije natjecanja u racing igrama u Hrvatskoj.

Valja reći da voditelji CSR-a nisu samo ljubitelji virtualnog utrkivanja već i Motorsporta općenito, pa tako na CSR portalu možete naći i članke o stvarnim utrkama. Bilo da volite Need for Speed i Burnout ili Gran Turismo i Forzu Motorsport, CroSimRacing portal i forum voli i pokriva sve vrste utrkivanja, pa ako još niste registrirajte se na forum i počnite pratiti CSR novosti.

LINK: CroSimRacing portal LINK: CroSim Racing forum

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?