HCL.HR

Croteamov The Talos Principle izlazi u prosincu na Steamu

Stjepan Fikter 05.11.2014.   •   3 komentara


Croteamov izlet u žanr puzzle igara moći ćemo zaigrati od 11. prosinca kada The Talos Principle stiže na Steam. PS4 i Android verzije su u planu za prvi kvartal iduće godine.

Domaći razvojni studio Croteam objavio je datum izlaska svog novog naslova u kojem ćemo umjesto ubijanja hrpe za hrpom protivnika u maniri Serious Sama morati uključiti moždane vijuge za prolaženje levela.

Njihovu puzzle avanturu iz prvog lica The Talos Principle igramo od 11. prosinca kada stiže na Steam, a igrači koji žele uroniti u taj svijet zagonetki na PlayStationu 4 i Androidu, to će moći učiniti tek negdje u prvom kvartalu iduće godine.

Za radnju igre pobrinuli su se Tom Jubert koji je radio na FTL-u i The Swapperu te Jonas Kyratzes čiji se rad može vidjeti unutar The Sea Will Claim Everything i The Book of Living Magic. Izdavač Devolver Digital kaže: “Igrači preuzimaju ulogu umjetne inteligencije smještene unutar simulacije najvećih ljudskih ruševina koje su povezane tajanstvenom katedralom. Igrači imaju zadatak rješavanja niza kompleksnih zagonetki koje su utkane u metafizičku parabolu o inteligenciji i značenju u prokletome svijetu.” Ima li vam to smisla? Naravno da ima.

Croteam je izdao i mini-igru Sigils of Elohim koja je uvod u The Talos Principle te koja je sada dostupna na Steamu, iTunesu i Google Playu. Ako vas zanima kako igra izgleda, prilažemo i jedan poduži video, no znajte kako se unutar njega nalaze spoileri jer se radi o neprekinutom odigravanju beta verzije igre.

Komentari (3)

  • piydek

    05.11.2014 - 18:06

    Najs, stvar izgleda stvarno fino. Bravo Croteam.

  • duko20

    05.11.2014 - 18:46

    Podržavam domaće developere pa ću vjerojatno zaigrati i ovo. NAdam se da će biti neka primjerena cijena igre 🙂

  • goldfinger

    06.11.2014 - 20:35

    Odlično izgleda-bravo za dečke iz Croteam-a.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?