HCL.HR

Crytek najavio multiplayer igru Arena of Fate

nebel 23.05.2014.   •   0 komentara


Bugarski ogranak Cryteka radi na mrežnoj multiplayer igri u kojoj će se sukobiti nadasve nespojivi timovi s likovima kao što su Robin Hood, Nikola Tesla i Crvenkapica.

Neočekivano čudna najava stiže nam danas iz Cryteka. A kad kažemo Cryteka, pod tim mislimo na njegov bugarski ogranak u Sofiji koji nam za ovo ljeto priprema igru Arena of Fate. Riječ je o mrežnom multiplayer naslovu (free-to-play modela) u kojemu će se sukobljavati timovi po pet historijskih i pet fantazijskih likova. Među povijesnim facama za sada su najavljeni Ivana Orleansa, Robin Hood i Nikola Tesla, a od fantazijskih Crvenkapica i vukodlak Fenrir.

Ne možemo si baš vizualizirati kako će izgledati bitke između Crvenkapice i Ivane Orleanske, no moramo priznati da smo zaintrigirani. Znamo tek da će tu biti dosta akcije te da će igra biti pristupačna igračima različitih razina vještine.

Arena of Fate pojavit će se na Steamu (u Early Access obliku ovoga ljeta) te na konzolama (nije rečeno kojim sve). Pristup beti moguće je ostvariti već sada prijavom na službenoj stranici igre.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?