HCL.HR

O da, najavili su i simulator za frizere

Zoran Žalac 22.06.2020.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Tvrtka PlayWay S.A. najavila je još jedan bizarni simulator. Ovoga puta za sve one koji žele biti frizeri. Odakle ih samo izvlače, pobogu?

Ove godine iz mjeseca u mjesec samo pišem o fenomenu poljske tvrtke PlayWay S.A. koja surađuje s nizom developera te trenutno ima širi katalog nadolazećih igara od bilo koje druge tvrtke u gamingu. Istina, radi se tu o igrama upitne kvalitete i s nekima od njih iskreno nisam na čisto za koga su uopće rađene. No, uvijek me iznenade, ali uvijek.

Mislili ste da su gotovi nakon simulatora autopsije, pandemije, papinstva, isuskrista, dilera droge i redneck partyja? Ma kakvi – evo i simulatora za frizere: Haidresser Simulator.

Što reći, koju posluku porati? U Hairdresser Simulatoru počinjemo kao pomoćnik glavnog frizera, a onda sami otvaramo svoj salon za šišanje. Naravno, šišanje je tu samo jedan dio posla – treba odrediti cijene, nabaviti potrebne alate i pobrinuti se da mušterijama atmosfera bude ugodna tijekom šišanja.

“Svaki rez je važan” – poručuje igra, a to znači da frizure ovdje možete i upropastiti. Osobno jedva čekam da Igor postane frizer i da pokuša nametnuti neke nove frizerske trendove u gradu. Ova igra ne može doći dovoljno brzo.

A za sve vas koji se pitate što je sljedeće od tvrtke PlayWay, prekosutra najavljuju igru Techno Chicken, a u petak megahit simulator Budi moja mama. Čak se ni ne šalim.

Komentari (6)

  • Lovac

    22.06.2020 - 12:27

    Evo prvi ću priznati, ovo mi djeluje čak dosta interesantno. Naravno kad mi netko ušeta imat ću Doom na ALT+TAB i aviator naočale crne ko noć.

  • Ivan Golubic

    22.06.2020 - 13:37

    Samo cu reci da ovo ne izgleda bolje od prosjecne mobilne igre

  • filjo09

    22.06.2020 - 16:55

    U ovome vidim potencijalnog zlatnog dabra za igru godine🤩🤩

  • SonOfZeus

    22.06.2020 - 21:27

    🤣🤣🤣 malo mi se čini da trollaju, no ne vidim svrhu 🤔

  • Emperor Ghaleon

    23.06.2020 - 07:02

    Ne mogu, a da ne primjetim seksizam u ovom traileru. Sve osobe prikazane ovdje su ženske. Šta to znači? Da su samo žene mušterije? Developer to nije naglasio samim nazivom igre i u tom slučaju mogu ih tužiti za lažno reklamiranje proizvoda.
    Doduše, čini mi se da su na samom kraju trailera – tu gdje vidimo ljude ispred salona – 2 momka koji čekaju u redu, no po stajlingu ”bacaju” na Nevena Ciganovića. Dakle, pi*kice.

  • Apocalypse4987

    23.06.2020 - 11:22

    You don’t mess with Zohan!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?