HCL.HR

Danas kreće naša Hearthstone proslava, navratite i zgrabite koju nagradu

Igor Belan 12.08.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Vidimo se u Budweiser pivnici danas u 13 sati. Popratite s nama Tavern Heroes natjecanje, sudjelujte u prvom HCL Fireside turniru i drugim aktivnostima te ugrabite svoju nagradu.

hearthstone-summer-zagreb-uvodna

Danas u 13 sati u Budweiser pivnici u Zagrebu otvaramo vrata naše trodnevne Hearthstone proslave službeno podržane od strane Blizzarda. Bit će to naš drugi ovakav event na kojemo ćemo kroz tri dana organizirati službeno Tavern Heroes i Summer Preliminaries natjecanje za kvalificirane igrače iz regije, a koje može odvesti predstavnike naše regije na Svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu kasnije ove godine.

Osim što ćete moći uživo vidjeti kako se predstavnici naše regije bore za prolaz na Svjetsko prvenstvo, tijekom ta tri dana u pivnici Budweiser moći ćete i sudjelovati na mnogobrojnim turnirima za posjetitelje. Prije svega, tu su naši HCL Fireside Gathering turniri s vrijednim hardverskim nagradama, a na koje se mogu prijaviti svi koji dođu na event. Ulaz na event i prijave na sve turnire su potpuno besplatne, a nagrade su itekako vrijedne. Svaki dan održat ćemo po jedan HCL Fireside Gathering s vrijednim hardverskim nagradama.

hearthstone-proslava-nagrade

Na današnjem HCL Fireside Gathering turniru pod sponzorstvom Game-World.hr-a, koji kreće u 14 sati (prijave zaprimamo na licu mjesta od 13:15 do 13:45), najbolji igrač dobit će vrijedan 7.1. surround gaming headset Turtle Beach Z60, a onaj na drugom mjestu osvojit će Overwatch PS4 Collectors Edition, posebno izdanje Blizzardove pucačine koje košta blizu 1000kn.

Na sutrašnjem HCL Fireside Gatheringu sponzor nagrada je Fnatic Gear koji će najboljeg igrača nagraditi s vrhunskom mehaničkom tipkovnicom RUSH keyboard Cherry MX red i FLICK Gaming mišem, dok će drugom mjestu pripasti FLICK Gaming miš.

U nedjelju, na našem trećem i zadnjem HCL Fireside Gatheringu u sklopu ovog eventa, glavnu nagradu sponzorirat će Acer koji će najboljem igraču pokloniti tablet Acer Iconia One 10.

Osim toga, tijekom sva tri dana svima koji dođu na event i sudjeluju na popratnim mini-turnirima (Tavern Brawl, Wild i slično), kvizovima i svemu ostalom što smo pripremili za posjetitelje na licu mjesta, dijelit ćemo Hearthstone Card Packove (imamo ih preko 150), kao i u unikatni Power Core Card Back s kojim ćete se zaista istaknuti u igri.

Vidimo se u pivnici Budweiser (Heinzelova 17) danas, sutra i prekosutra od 13 sati! Bit ćemo tamo svaki dan do 21 sat pa slobodno navratite kad god želite, ali ako se želite natjecati za ove krasne hardverske nagrade, dođite odmah u 13 sati da se stignete prijaviti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?