HCL.HR

Danas počinjemo s obnavljanjem u Train Station Renovation

Stjepan Fikter 30.04.2020.   •   0 komentara


Iako je obnova željezničkih stanica je noćna mora za HŽ, Train Station Renovation demonstrirat će nam kako i to može biti zabavna aktivnost u kojoj ćemo ulagati i vlastiti novac.

Nakon igranja Train Station Renovation koji je stigao u Early Access program, u životopis pod vještine moći ćete si staviti dekorater interijera i eksterijera i mehaničar za vlakove. Naime, novi naslov u žanru “simulacija” stavlja nas u ulogu osobe koja će obnavljati zapuštene željezničke stanice pa će to možda biti dobra referenca ako se ikada netko odluči zaposliti u HŽ-u. S time kako članska iskaznica političke stranke na vlasti ipak mora biti prisutna.

No, Train Station Renovation ne traži političku iskaznicu nego pred nas stavlja alate i vještine kako bi mogli bacati smeće, uklanjati grafite, postavljati elemente za ugodnije čekanje vlakova i naravno, po potrebi servisirati pokoji stari vlak. Jer zašto ne? Osim toga, morat će se paziti i na ekonomski dio jer se ovaj posao radi uz ulaganje vlastitih financijskih sredstava.

Igra bi u Early Access programu trebala biti minimalno godinu dana s time kako se poslije izlaska pune verzije planira i dalje dodavati novi sadržaj. Sa sadržajne strane, dostupno je deset stanica za obnavljanje kao i svi alati s time kako se puna verzija cjenovno neće razlikovati od ove. Svi zainteresirani mogu isprobati i demo verziju pa samo ostaje pitanje, koliko će Igor biti spretan u sređivanju zapuštenih stanica.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?