HCL.HR

Dark Souls 2 zakrpom olakšava igru za nove igrače?

ToxarE 01.04.2014.   •   4 komentara


Nadolazeće ažuriranje za nedavno izašli Dark Souls 2 navodno će donijeti i jedan poseban predmet koji će olakšati igru početnicima.

Na službenoj japanskoj stranici Dark Soulsa 2 najavljeno je kako će se u zakrpi za igru idućeg mjeseca naći i dodatak koji bi Dark Souls „početnicima“ trebao olakšati igru. Naime, riječ je o tzv. predmetu Bonfire Sybaritic koji po konzumiranju igračima donosi manje duša, ali oslabljuje protivnike. Isto tako, igrači s njime u Hollowed stanju imaju puno zdravlja i troše manje snage za blokiranje i napadanje. Predmet će se moći kupiti na samom početku igre – prvi će biti besplatan, a svaki sljedeći po 500 duša.

„Dok većina naših fanova preferira napetu težinu Dark Soulsa 2, povratne informacije fanova i razna korisnička testiranja otkrili su nam da je to ujedno i najveća barijera za početnike koji žele iskustvo igre. Željeli smo stoga uvesti predmet koji igru čini pristupačnijom početnicima.“ – poručio je dizajner igre Hidetaka Miyazaki na službenoj stranici.

Naravno, kako je danas 1. travanj, sve su nam vijesti sumnjive, pa iako se ova čini kao da je u domeni uvjerljivog, nikad se ne zna – uzmite ju s dozom sumnje. U bilo kojem slučaju, Dark Souls 2 je vani za PS3 i X360, dok PC verzija stiže 25. ovog mjeseca.

Komentari (4)

  • Aves

    01.04.2014 - 19:20

    Žao mi je, ali ja na današnji dan ne vjerujem ni jednoj vijesti koju objavite.

    • Daky101

      @Aves, 01.04.2014 - 19:40

      Da je ovo nekakva njihova šala ne bi napisali da uzmemo ovu vijest s dozom sumnje.

    • Aves

      @Aves, 01.04.2014 - 20:44

      Reverse psychology!

    • Daky101

      @Aves, 02.04.2014 - 13:47

      Ili ne.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?