HCL.HR

Darksiders 3 završio je na Origin Access Premieru i postavio presedan za EA

Pero Mlinar 31.12.2018.   •   4 komentara


Electronic Arts je na skuplji Origin Access Premier počeo uključivati naslove koji nisu u njihovoj produkciji. Njih trenutno nema puno, no to bi se skoro moglo promijeniti.

Usluge kao što je Origin Access savršeno su krojene za ekonomoski pritisnute domaće igrače koje veseli to što svakoga jutra uopće mogu kupiti svježi kruh u pekari. Za cijenu od 4 eura mjesečno (što je cijena bazične pretplate) dobivate katalog od 167 igara u vlasništvu Electronic Artsa koje možete igrati po volji. Kako je skuplji model pretplate (15 eura mjesečno) dosad sa sobom donosio tek nove igre Electronic Artsa, većini nije bio nešto ludo zanimljiv. No, to bi se uskoro moglo promijeniti.

Ako ste pretplatnik na skupljeg Origin Access Premiera, tamo negdje oko Božića mogli ste primijetiti da vam je dostupnim postao Darksiders 3. Isto vrijedi i za This is the Police 2 i Beholder 2. Zanimljivo je to zato što nijedna od igara nije u vlasništvu Electronic Artsa, a ipak su završile na Premieru, nedugo nakon dolaska u prodaju.

Da, treba priznati – nisu to sad baš, ono, najbolje igre na svijetu, ali cijeni se trud. A i radi se o presedanu. Čini se da u Electronic Artsu trenutno nisu zadovoljni brojem ljudi koji se odlučio na skuplju pretplatu pa je sasvim vjerojatno da će u budućnosti ti pretplatnici dobiti još neke igre u proizvodnji drugih studija. Vjerojatno neke bolje.

Inače, kako ne bi došlo do plača, u otprilike isto vrijeme kad je došlo do promjene politike u studiju, “bazičnim” korisnicima omogućen je pristup osam EA-ovih igara, između ostaloga Star Wars Battlefront 2, Knights of the Old Republic (1 i 2) i A Way Out.

Komentari (4)

  • marko1106

    31.12.2018 - 09:08

    Drago mi je sto se konkurencija popravlja ali Steam mi je za sada najbolji. Refund sam koristio i nisam razocaran. cijene jesu vece ali nekako sam sigurniji ako proizvod nije ono so nam govore lako vratim pare.

  • Ki-ya Karate Monster

    31.12.2018 - 10:04

    Closed world igre ne volim nipošto.

  • Dragan[MKD]

    31.12.2018 - 12:19

    Origin Premier nije tako skup ako se kupi godišnju pretplatu za 100€, ali veći problem je to što EA spušta cijena igara netako dugo nakon izlaska.

  • Demon90

    31.12.2018 - 16:40

    Meni osobno najveći problem s tim vrstama pretplata je da si zapravo iznajmio igru nije tvoja. Dok na primjer humble bundle pretplata ti nudi sve igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?