HCL.HR

Dead Rising 3 uočen u Steamovoj bazi podataka

nebel 05.06.2014.   •   0 komentara


Prošlogodišnja Xbox One ekskluziva Dead Rising 3 mogla bi se uskoro pojaviti na PC-u, ako je suditi po bazi podataka za Steam aplikacije.

Ovih dana doznali smo kako će Fable Anniversary osim na X360 konzoli izaći i za PC putem Steama. No čini se kako to nije jedina Microsoftova ekskluziva koja će se uskoro zaputiti prema osobnim računalima. Naime, u Steamovoj bazi podataka pojavio se unos pod nazivom „Walking“ uz kojega je stajao logotip prošlogodišnje Xbox One ekskluzive Dead Rising 3.

Unos je u međuvremenu uređen, logotipi uklonjeni, a naziv zamijenjen generičnim brojem. U Capcomu su poručili kako ništa službeno nije najavljeno, a u Microsoftu tvrde kako nemaju ništa za najaviti. To naravno nije poricanje postojanja Dead Risinga 3 za PC, ali nije ni potvrda. Ipak, šef Microsoftove Xbox divizije nedavno je izjavio kako mu je cilj da tvrtka vrati svoju prisutnost u segmentu PC gaminga.

Tko zna – možda je dovođenje godinu dana starih igara sa konzola na PC jedan od prvih koraka tog plana. Uostalom, ne bi nas iznenadilo – tako je počela i Games for Windows Live inicijativa prije osam godina kada je Microsoft PC gamere „razveselio“ portom tri godine starog Haloa 2. Treba li napomenuti da se ista inicijativa u potpunosti gasi od idućeg mjeseca?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?