HCL.HR

DEADCRAFT je igra preživljavanja u kojoj ćemo uzgajati vrt od zombija

Stjepan Fikter 21.04.2022.   •   2 komentara


U postapokaliptičnom svijetu punom zombija, DEADCRAFT će nas staviti u čizme lika koji je polu zombi te će moći posaditi tijela protivnika kako bi se mogao bolje opremiti za preživljavanje.

Može se već lagano zakolutati očima kad se pročita kako je najavljena još jedna igra preživljavanja. Stoga je bitno nekako istaknuti od ostalih naslova kojih ima poprilično, a izgleda kako je DEADCRAFT na dobrome putu. U ovoj postapokaliptičnoj igri sa zombijima, naš protagonist imena Reid, koji je također polu zombi, moći će skupljati i saditi protivnička trupla.

Već idućeg mjeseca, odnosno od 19. 5., imat ćemo prilike zaigrati DEADCRAFT na PC-ju, PlayStationu, Xbox platformama i na Switchu. Sama akcija bit će iz izometrijske perspektive u kojoj se nećemo sukobljavati samo protiv živih mrtvaca nego i protiv ljudi. Žeđ i glad će također biti protivnici, a bit će opcija i pomaganja nedužnim ljudima ili njih iste možemo opljačkati pa si stvoriti nove protivnike.

Značajan naglasak bit će i na crafting sustavu pa već tako uz spomenutu sadnju dijelova tijela koji će rezultirati novim zombijima na našoj strani, morat će se kreirati i šaroliko naoružanje. Tijekom avanture moći ćemo i regrutirati ekipu koja će voditi računa o proizvodnji dok smo mi negdje dalje u akciji. Uglavnom, sve ono što bi očekivali od jedne igre preživljavanja, samo tu imamo mogućnost “proizvodnje” vlastite vojske koja se diže iz zemlje.

Komentari (2)

  • Demon90

    21.04.2022 - 23:35

    Svaka cast onome tko voli ovakve igre al nije za mene

  • Ivano Blazevic

    22.04.2022 - 09:44

    Svaka cast onome tko se ovog sjetio

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?