HCL.HR

Idućeg tjedna idemo u lov u Deathgardenu, bit će besplatan

Zoran Žalac 09.08.2018.   •   2 komentara


Idućeg utorka na Steam stiže nova igra tvoraca Dead by Daylighta, još jedan asimetrični multiplayer naslov, ali ovoga puta bez horor tematike.

Asimetrični horor naslov Dead by Daylight aktualan je ovih dana na PlayStationu 4 gdje se dijeli *besplatno* u sklopu PS Plus ponude, ali na PC-u je ta priča uglavnom završena i tvorci te igre već su se bacili na novi projekt. Dotični nosi naziv Deathgarden, a u early access na Steamu stiže već 14. ovog mjeseca, odnosno idućeg utorka.

Deathgarden je ponovno igra asimetričnog 5v1 multiplayera, samo bez horor tematike. U njoj jedan veliki, naoružani tip vodi bitku protiv pet manjih, ali znatno bržih likova. Ti likovi većinu vremena nemaju oružje, ali se mogu dočepati samostrela, te dobrom međusobnom koordinacijom  postavljati zamke za lovca i njegove gadgete, liječiti jedni druge i sl.

Cilj lovca je eliminirati sve igrače i odvući ih do dijela za konačnu egzekuciju (slično kao u DbD), dok je trkačima cilj zauzeti točke na mapi kako bi mogli pobjeći iz “vrta smrti”.

Ako vam se ovaj koncept sviđa, dobro je znati da će igra biti besplatna, ali samo na ograničeno razdoblje, od 14. do 21. 08. Nažalost, to ne znači da ćete igru moći zadržati nakon tog razdoblja – bit će vam besplatna samo za isprobavanje u tom periodu.

Igra bi u early accessu trebala provesti otprilike pola godine, a 2019. bismo ju trebali vidjeti i na konzolama.

Komentari (2)

  • JohnSence

    09.08.2018 - 16:57

    Evolve?

  • raspa7

    10.08.2018 - 19:02

    Maske podsjecaju na Absolver

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?