HCL.HR

Debeli Pikachu i nabrijani Charizard zvijezde su novog Pokemon Sword & Shield trailera

Hrvoje Smoljić 17.10.2019.   •   3 komentara


Uvjerljivo najuzbudljiviji dodatak nadolazećih Pokemon igara su divovski Gigantamax Pokemoni, a Nintendo nam je pobliže odlučio prikazati njih nekoliko.

Od izlaska visokoočeivanih Pokemon Sword & Shield igara nas dijeli manje od mjesec dana. U skladu s tim, uopće ne čudi kako Nintendo ubacuje u petu brzinu što se tiče marketinga. Posljednji trailer za igru tako otkriva i pobliže pokazuje jedan od noviteta tih igara – Gitantamax inačice Pokemona.

Radi se tu o posebnoj, privremenoj transformaciji rijetkih primjeraka određenih vrsta Pokemona. Osim što ih pretvori u doslovne divove, također im poveća atribute, ali i omogući korištenje posebnog napada imena G-max. Osim što su ti napadi prava vizualna poslastica, uz visoku će štetu sa sobom donositi i određene efekte poput paraliziranja protivnika, dijeljenja štete na nekoliko poteza i slično. Novi trailer prikazuje Gigantamax verzije Pikachua, Charizarda, Evee, Meowtha i Butterfreea te njihove G-max napade.

Butterfree i Evee dožive najmanje kozmetičkih promjena u svojim transformacijama, a internet već naveliko priča o ostala tri. Pikachu je tako prozvan debelim, Meowtha uspoređuju s longcat memeom, a Gigantamax Charizard je naravno predmet svih žudnji budućih Sword & Shield trenera.  Svakako pogledajte trailer i pokušajte odgovoriti na pitanje kako napadi Gigantamax Pokemona jednostavno ne sravne stadion i sve prisutne?

Komentari (3)

  • deanHR

    18.10.2019 - 07:33

    Wtf?

  • Hadvar

    18.10.2019 - 10:00

    izgleda da i njima ponestaje ideja

    • deanHR

      @Hadvar, 18.10.2019 - 10:39

      Dobrih svakako 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?