HCL.HR

Deep Down donosi nasumično generiran sadržaj

ToxarE 09.09.2013.   •   3 komentara


Capcom je otkrio nove detalje o svojoj nadolazećoj igri Deep Down, iako je to učinio na krajnje zbunjujuć način nakon kojega opet imamo više pitanja nego odgovora.

Misteriozni Deep Down koji je u veljači predstavljen kao prva third-party ekskluziva za PlayStation 4 konačno je objašnjen, barem do te mjere da znamo kojeg je žanra i što se u njemu radi.

Dakle, Deep Down je online igra opisana kao „memory reading RPG“. Radnja je smještena u New York godine 2094., no igrači će većinu vremena provoditi u fantazijskim svjetovima, odnosno tamnicama koje će se iščitavati iz prošlosti objekata oko igrača. Dakle, nešto poput Assassin’s Creedova Animus koncepta. Zanimljivo je međutim da će igrači uvijek imati drugačije iskustvo jer će Deep Down nasumično generirati levele, loot i neprijatelje u njima.

Dakle, sada su nam neke stvari jasnije, a potvrđeno je i to da će se igra naći ekskluzivno na PlayStation 4 konzoli. Ipak, mnogo toga još uvijek ostaje nepoznato jer je Capcom sve ovo objasnio dosta nespretno (u što se možete uvjeriti u sljedećem videu). No igra će biti igriva na TGS sajmu pa se nadamo da će dojmovi stranih novinara dati puno bolji uvid u igru nego sam Capcom.

Komentari (3)

  • vojnovic4

    09.09.2013 - 13:21

    Srica da nije mmorpg da je samo coop za 3 igraca

  • buby8992

    09.09.2013 - 19:12

    Čudan malo ovaj prvi trailer, ali izgleda impresivno. To je prava next-gen igra.

    • kaisersephirot

      @buby8992, 09.09.2013 - 19:16

      Nez, meni baš rula glazba u prvom videu 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?