HCL.HR

Deep Rock Galactic: Survivor uskoro kreće u rudarenje po early access programu

Stjepan Fikter 02.02.2024.   •   0 komentara


Patuljci se vraćaju, premda Deep Rock Galactic: Survivor više nije kooperativni naslov nego auto-shooter igra u kojoj se i dalje rudari samo s drugačijom perspektivom.

Patuljci rudari uskoro stižu s novom igrom koja se odmiče od kooperativnog lupanja po mineralima te drugim resursima, a mijenja i način na koji se puca u igri. Deep Rock Galactic: Survivor tako se smjestio u auto-shooter žanr (nalik Vamire Survivorsu), no korištenje krampa neće izostati. Ova izmjena u načinu vađenja ruda bit će dostupna od 14. 2. kad igra u PC verziji stiže u early access program te će nam predstaviti četiri klase, 40 oružja, 20 vrsta protivnika, tri bioma i sustav nadogradnji.

Uz fokus na samostalno rudarenje, misije će i dalje biti proceduralno generirane, a ubijanjem buba te drugih nametnika otvarat će se pristup šarolikom naoružanju. Cilj svake misije je riješiti sve zadatke koje uprava stavi pred nas te se uspješno vratiti na brod. Isti koncept kao u prethodnoj igri, no sad u potpuno drugačijem okruženju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?