HCL.HR

Demoni Jupiter Hella imaju datum izlaska iz Early Access programa

Stjepan Fikter 23.02.2021.   •   0 komentara


Osim što je Jupiter Hell dobio novu veliku nadogradnju u kojoj će se još bolje ubijati demone na poteze u roguelike okruženju, otkriveno je i kada igra stiže u 1.0 verziji.

Ljubitelji roguelike naslova i SF tematike zasigurno su barem jednom čuli za Jupiter Hell ili ga već zaigrali budući da je igra već preko godinu i pol dana dostupna u Early Access programu. Sada stižu dobre vijesti jer su developeri otkrili kada stiže 1.0 verzija, a uz to su još i pripremili veliku Expanse nadogradnju čime je igra došla do 0.9.7. verzije.

Jupiter Hell stavlja nas na mjesece Jupitera koje nastanjuju horde demona, zombija i ostalih čudovišta za čije uništavanje koristimo klasično naoružanje poput sačmarice, motorke ili railguna. Doduše, kako je riječ o roguelike naslovu, akcija se odvija na poteze iz ptičje perspektive. Samim time, nije ni toliko daleko od izjave koje developeri imaju za igru: “Kao šah – sa sačmaricama.”

Uz borbu, tu su i RPG elementi što znači skupljanje oružja, predmete i vještina uz permadeath. Opet po riječima developera, želja im je prezentirati iskustvo u kojemu se dođe do kraja kako bi se otključala veća težina umjesto grinda kako bi igra bila lakša. Jupiter Hell u punoj verziji igramo od 5. 8., a svi koji se odluče kupiti igru do 1. 3. uštedjet će 20%.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?