HCL.HR

Destiny neće omogućiti trgovanje opremom između igrača

Stjepan Fikter 26.08.2014.   •   0 komentara


Iz Bungiea poručuju kako trgovanje neće biti moguće zbog želje da igrači mogu ispričati opake priče o osvajanju vlastite opreme.

Na pitanje hoće li biti omogućeno trgovanje opremom u Destinyu, Bungie se oglasio i otkrio da takvo što neće biti moguće, no oprema će se ipak moći prenositi između različitih likova jednog igrača. Odgovor na pitanje zašto igrači neće moći trgovati vlastitom opremom dao je šef zajednice u Bungieu David “Deej” Dague koji kaže:

“Razmjenjivanje “željeza” u Toweru? Ne. Želimo da to zaradite. Trebali biste imati mogućnosti ispričati opaku priču za svaki dragulj u svom arsenalu. Jednom kada opremu zaradite, različiti Guardiani pod vašim računom mogu međusobno trgovati, ali sva oružja pripadaju igraču koji ih je osvojio kroz akciju i hrabrost.”

Dague se također oglasio i po pitanju glasina da će biti moguće imati dodatnu potklasu za svaku klasu (trenutno svaka klasa u Destinyju ima dvije potklase). Kao odgovor na to Daque je rekao: “još niste imali priliku ni dovesti svoju prvu potklasu do maksimuma. Još vam nismo ni pustili da probate drugu (u beti). Pitajte nas to opet nakon što svladate svih šest klasa kojima imate pristup u Destinyu (op.a. tri klase sa po dvije potklase), a mi ćemo vam pokazati što smo naučili dok smo vas gledali.”

Također je potvrđeno kako će se putovanje između lokacija odvijati uz korištenje Orbit procesa za koji kažu da je “neizbježno čudo u svemirskom putovanju”.

Destiny je otišao u zlatnu fazu, a diskovi se tiskaju te pakiraju u kutije koje će biti dostupne 9. rujna za konzole prošle i trenutne generacije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?