HCL.HR

Destiny – novi detalji i materijali

ToxarE 24.04.2014.   •   1 komentara


Razvojni tim Bungie ažurirao je web stranicu za svoju nadolazeću igru Destiny, davši nam tako nove detalje i materijale o trima klasama i lokacijama u igri.

Već duže vremena nismo vidjeli nikakve nove materijale za SF shooter Destiny koji ove jeseni kreće s planiranim uspostavljanjem desetogodišnje vladavine u mrežnim narativnim FPS vodama. Međutim, kako nam se bliži E3, pa zatim i beta testiranje igre, razvojni tim Bungie odlučio je malo ažurirati web stranicu igre te dodatno pojasniti njezin lore.

Otkrivene su tako nove informacije o tri klase, a to su Titani, Warlocki i Hunteri. Više o njima možete pročitati na spomenutoj stranici, no ako preferirate prikaz istih iz prve ruke, provjerite sljedeći video u koji su uvrštena tri video materijala za dotične klase. Što se lokacija u igri tiče, o njima također možete ponešto pročitati na službenom sajtu, a ako vas zanimaju vizualno, provjerite set novih slika iz igre u našoj screenshot galeriji.

Destiny ima zacrtani datum izlaska za 9. rujan na PS3, PS4, X360 te XBO platformama. Kako smo već spomenuli, beta testiranje održat će se neposredno prije tog datuma, odnosno negdje tijekom ljeta, prvo na PlayStation konzolama, a zatim i na Xbox platformama. Pristup beta testiranju bit će dostupan svima koji odluče rezervirati svoj primjerak igre prije njezina izlaska.

Komentari (1)

  • vojnovic4

    25.04.2014 - 09:46

    jeli se u HR moze di rezervirati igra da se dobije code za betu ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?