HCL.HR

Detalji o Batman: Arkham Knight ekskluzivnom PS4 sadržaju

ToxarE 24.06.2014.   •   3 komentara


Službeni opis na igrinoj stranici otkrio je kako ćemo se u ekskluzivnim PS4 misijama boriti s vojskom nemrtvih u uvrnutom svijetu kojeg stvara Scarecrowov toksin straha.

Sony je na E3-u objavio kako će PS4 verzija Batman: Arkham Knighta sadržavati posebne misije sa Scarecrowom, a sada smo dobili i prve detalje o tome što bismo trebali očekivati. Opis na službenoj igrinoj stranici tako otkriva kako će Scarecrow Nightmare Pack uključivati misije s batmobilom te uvrnute vizije Scarecrowove vojske undeadova:

“Gotham je postao žrtva Scarecrowovog toksina straha, što je transformiralo poznati grad u uvrnutu, paklenu noćnu moru u Batman: Arkham Knight Scarecrow Nightmare Packu. Trgajte gradom u novom batmobilu i suočite se s vizijom Scarecrowa i njegove vojske undeadova koja širi teror ulicama, dostupno ekskluzivno na PlayStationu 4.”

Navedeno pomalo podsjeća na slične misije s navedenim zlikovcem u Batman: Arkham Asylum, gdje smo Scarecrowa i vidjeli posljednji put. Ostaje nam vidjeti znači li ova najava ekskluzivnog sadržaja ujedno i da Scarecrow zapravo neće biti prisutan u ostalim verzijama igre. Kako smo jučer doznali, Batman: Arkham Knight trebali bismo zaigrati 24. veljače 2015. godine.

Komentari (3)

  • Juventino

    24.06.2014 - 16:56

    Nesto slicno kao sa Arkham Asylum, i tamo je bilo posebnih misija sa Jokerom ali nista specijalno, ako ce ovo biti dobro kao sto zvuci bit cu razocaran 🙁

  • Soulforged

    25.06.2014 - 11:43

    Ma nabijem te ekskluzive za konzole. Ako platim igru hocu sav sadrzaj, a ne da me se kaznjava zato sto imam jak PC i ne trebam konzole.

  • Falak

    26.06.2014 - 19:52

    Jao kako su počeli u zadnje vrijeme izdavači raditi gluposti radi promocije konzola, uporno odbijaju prihvatiti činjenicu da je PC master rasa i da će ostati, prvo one fore oko Watchdogsa i grafike na PCu a sad i ovo… -.-

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?